Merhaba ben Altan Kaptan

Kaptan13

Yumurta
Üye
Merhabalar ismim Altan, bitki akvaryumu kurmaya karar verdim ve yardım almak istiyorum teşekkürler iyi hobiler.

Krkc

Yumurta
Üye
Merhaba Altan, Hoşgeldin. Yeni gelenlere hoş geldin mesajı yazmam spam sayılır mı acaba?

Okan

Yumurta
İlklerden
Üye
Altan reis hoşgeldin, bir çok arkadaşımız akvaryumlar hakkında bilgi vermekte konulara bakmanı dilerim :)
Keyifli hobiler

akamanyaksisko

Yumurta
Üye
Hocam hoş geldiniz, konu açılmış olması lazım sanki rastlamıştım. İyi forumlar dilerim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hoş geldiniz, konu açılmış olması lazım sanki rastlamıştım. İyi forumlar dilerim.

cnx

Yumurta
İlklerden
Üye
Merhabalar ismim Altan, bitki akvaryumu kurmaya karar verdim ve yardım almak istiyorum teşekkürler iyi hobiler.
Hoşgeldin aramıza Altan,Bende yakın zamanda bitki akvaryumu kurmayı düşünüyorum gerçekten güzel görüntüye sahibler.Topladığın bilgilerden kendine bitki akvaryumu kurarsan fotoğraflarını senden isteyeceğim unutma . (y)

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
hocam hoşgeldin, keyifli hobiler dilerim. akvaryum kurma fikrini hayata geçirebilirsin umarım. :)

Kaptan13

Yumurta
Üye
Hoşgeldin aramıza Altan,Bende yakın zamanda bitki akvaryumu kurmayı düşünüyorum gerçekten güzel görüntüye sahibler.Topladığın bilgilerden kendine bitki akvaryumu kurarsan fotoğraflarını senden isteyeceğim unutma . (y)
Umarım cnx en güzel görüntüleri yapmaya çalışıcam şuanlık yosun yetiştirmeye başladım bakalım ordan sonra akvaryuma yöneleceğim küçük küçük adımlarla ilk teraryum kurulumu sonrasında kocaman bir akvaryum.

• Beğendim
Tepkiler: cnx

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Hoş geldiniz @Kaptan13. Keyifli hobiler. 🙂
Merhaba Altan, Hoşgeldin. Yeni gelenlere hoş geldin mesajı yazmam spam sayılır mı acaba?
Hayır, foruma yeni gelen üyeleri istediğiniz gibi karşılayabilirsiniz. Şu an için en azından. 🙂

cnx

Yumurta
İlklerden
Üye
BV
Umarım cnx en güzel görüntüleri yapmaya çalışıcam şuanlık yosun yetiştirmeye başladım bakalım ordan sonra akvaryuma yöneleceğim küçük küçük adımlarla ilk teraryum kurulumu sonrasında kocaman bir akvaryum.
Başarılar dilerim

fureagle

Yumurta
İlklerden
Üye
Foruma hoşgeldin.Yavaş yavaş forum büyüyor eskisi gibi