Hoşgeldin aramıza Altan,Bende yakın zamanda bitki akvaryumu kurmayı düşünüyorum gerçekten güzel görüntüye sahibler.Topladığın bilgilerden kendine bitki akvaryumu kurarsan fotoğraflarını senden isteyeceğim unutma .Merhabalar ismim Altan, bitki akvaryumu kurmaya karar verdim ve yardım almak istiyorum teşekkürler iyi hobiler.
Umarım cnx en güzel görüntüleri yapmaya çalışıcam şuanlık yosun yetiştirmeye başladım bakalım ordan sonra akvaryuma yöneleceğim küçük küçük adımlarla ilk teraryum kurulumu sonrasında kocaman bir akvaryum.Hoşgeldin aramıza Altan,Bende yakın zamanda bitki akvaryumu kurmayı düşünüyorum gerçekten güzel görüntüye sahibler.Topladığın bilgilerden kendine bitki akvaryumu kurarsan fotoğraflarını senden isteyeceğim unutma .![]()
Hayır, foruma yeni gelen üyeleri istediğiniz gibi karşılayabilirsiniz. Şu an için en azından. 🙂Merhaba Altan, Hoşgeldin. Yeni gelenlere hoş geldin mesajı yazmam spam sayılır mı acaba?
Başarılar dilerimUmarım cnx en güzel görüntüleri yapmaya çalışıcam şuanlık yosun yetiştirmeye başladım bakalım ordan sonra akvaryuma yöneleceğim küçük küçük adımlarla ilk teraryum kurulumu sonrasında kocaman bir akvaryum.
Hoşgeldiniz. Şu anda elimde lowtech tetra akvaryumum var yardımcı olabilirim.Merhabalar ismim Altan, bitki akvaryumu kurmaya karar verdim ve yardım almak istiyorum teşekkürler iyi hobiler.