Belki, bana minörden büyük olacak gibi geldi ama majör olur mu bilmem. Koloni küçük geldi, ilk önce media olabilir.Ekte de gördüğünüz gibi minör işçisinin yanındaki larva majör larvası olabilir mi? Minör işçisiyle aynı boyutta larva. Heyecanlandım majör işçi çıkmasını bekliyorum 2 haftadır falan.
Ben de yaklaşık 2 haftadır minör bekliyorum çıkmıyor neredeyse pupa boyunda şişkin larvalar vardı ama hala nanitik seviyesindeyim.Ekte de gördüğünüz gibi minör işçisinin yanındaki larva majör larvası olabilir mi? Minör işçisiyle aynı boyutta larva. Heyecanlandım majör işçi çıkmasını bekliyorum 2 haftadır falan.
Sadece 1. nesil işçilere nanitik denir. Yani kraliçenin ilk işçilerinden sonra tekrardan işçi çıktıysa onlar nanitik değil minör oluyor.Ben de yaklaşık 2 haftadır minör bekliyorum çıkmıyor neredeyse pupa boyunda şişkin larvalar vardı ama hala nanitik seviyesindeyim.
Sanırım çıkmadı çünkü hiçbir boyut farkı yok ve 2. İşçilerin çıkmasının bu kadar kısa süreceğini düşünmüyorum.Sadece 1. nesil işçilere nanitik denir. Yani kraliçenin ilk işçilerinden sonra tekrardan işçi çıktıysa onlar nanitik değil minör oluyor.