dostum su içmeden yaşayamaz ki. klasik test tüpü kurulumundaysa su icmemesinden endişelenme. yumurta büyütememesine başka şeyler sebep olabilir. stres sıcaklık.. mart ayından beri benimle olup yumurtalarında sıfır büyüme olan messor kralicem var kısır olabilir belki
Bende de 4 aylık bir messor var. Bu kadar fazla erkek yumurtası bırakabileceğini sanmıyorum.40-50 arası yumurtası var. Üstelik döllenmiş bir kraliçe ama yumurtalarda tık yokDöllenmemiş messor kraliçeleri yumurtladığında yumurtadan erkek çıkana kadar çok uzun sürüyor elimde 1 adet döllenmemiş kraliçe var daha yeni 1 adet erkek çıkardı belkide senin kraliçende döllenmemiştir
yumurta sayısı bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama min 50 tane var zemin yumurta kaplı. ayrıca kanatsızken döllenmemiş olması mümkün müDöllenmemiş messor kraliçeleri yumurtladığında yumurtadan erkek çıkana kadar çok uzun sürüyor elimde 1 adet döllenmemiş kraliçe var daha yeni 1 adet erkek çıkardı belkide senin kraliçende döllenmemiştir
Onu da düşündüm. Yuva içerisinde kalıp gönüllü işçi olan kraliçeler vardı ihtimal olarak. Ama ben uçuşta bulmuştum ve üstte yazdığım gibi neredeyse aynı olayı yaşıyoruzyumurta sayısı bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama min 50 tane var zemin yumurta kaplı. ayrıca kanatsızken döllenmemiş olması mümkün mü
yumurta sayısı bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama min 50 tane var zemin yumurta kaplı. ayrıca kanatsızken döllenmemiş olması mümkün mü