Lasius Kraliçem

Testament

Yumurta
Üye
Lasius kraliçem su içmiyor ve su içmediği için yumurtaları büyütemiyor sanırım nası düzeltebilirim

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Kraliçeniz ihtiyacı olduğunda su içecektir içtiği miktar kraliçeden kraliçeye değişir yumurtalarının büyümemesi su dan değil de çok rahatsız ettiğiniz için olabilir

ben10

Media
İlklerden
Üye
dostum su içmeden yaşayamaz ki. klasik test tüpü kurulumundaysa su icmemesinden endişelenme. yumurta büyütememesine başka şeyler sebep olabilir. stres sıcaklık.. mart ayından beri benimle olup yumurtalarında sıfır büyüme olan messor kralicem var kısır olabilir belki

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
dostum su içmeden yaşayamaz ki. klasik test tüpü kurulumundaysa su icmemesinden endişelenme. yumurta büyütememesine başka şeyler sebep olabilir. stres sıcaklık.. mart ayından beri benimle olup yumurtalarında sıfır büyüme olan messor kralicem var kısır olabilir belki

Döllenmemiş messor kraliçeleri yumurtladığında yumurtadan erkek çıkana kadar çok uzun sürüyor elimde 1 adet döllenmemiş kraliçe var daha yeni 1 adet erkek çıkardı belkide senin kraliçende döllenmemiştir

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Döllenmemiş messor kraliçeleri yumurtladığında yumurtadan erkek çıkana kadar çok uzun sürüyor elimde 1 adet döllenmemiş kraliçe var daha yeni 1 adet erkek çıkardı belkide senin kraliçende döllenmemiştir
Bende de 4 aylık bir messor var. Bu kadar fazla erkek yumurtası bırakabileceğini sanmıyorum.40-50 arası yumurtası var. Üstelik döllenmiş bir kraliçe ama yumurtalarda tık yok

ben10

Media
İlklerden
Üye
yumurta sayısı bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama min 50 tane var zemin yumurta kaplı. ayrıca kanatsızken döllenmemiş olması mümkün mü

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
yumurta sayısı bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama min 50 tane var zemin yumurta kaplı. ayrıca kanatsızken döllenmemiş olması mümkün mü
Onu da düşündüm. Yuva içerisinde kalıp gönüllü işçi olan kraliçeler vardı ihtimal olarak. Ama ben uçuşta bulmuştum ve üstte yazdığım gibi neredeyse aynı olayı yaşıyoruz

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye

Benim döllenmemiş kraliçemşuan kanatsız eklediğim pupadaki işçileri çıkınca kendi kanatlarını döktü ilginç durumlar 😅