16 HAZİRAN SALI-2026
(KARINCA HOBİSİNE GİRİŞ 3. SEZON)
Arkadaşlar hepinize selamlar.
Öncelikle 3. sezonumuzun herkese hayırlı olmasını diliyorum.Çoğu arkadaşımız çoktan başladı ancak ben yeni başladığım için böyle gireceğim.
Bugün sezonumuza ilk Lasius kraliçemizi bularak başlamış bulunmaktayız.Bugün sabah dershaneden gelirken evimin önünde denk geldim ve hemen aldım.Yalnızca 1 adet denk geldi.Eğer 1 tane daha olsaydı multiqueen Lasius kolonisi deneyecektim ancak şimdilik böyle devam edeceğiz.
Tüp kurulumunu falan hallettim hemen yerine aldım ailenin yeni üyesini.Fotoğraf çekmedim maalesef.Bugün çekip buraya ekleyeceğimi sanmıyorum.Benim huyumdur ilk işçi çıkana kadar fazla rahatsız etmemeye çalışırım.Şu an yeni yerinde umarım çalışmalara başlamıştır😄
Bundan sonra ki zaman diliminde fotoğraf çekip daha detaylı şekilde başlık açarak inceleriz inşallah.Şimdilik diyeceklerim bu kadar.Sezonumuza başlamış bulunuyoruz.İnşallah hem gelişmelerin hem de seyir zevkinin güzel olduğu bir dönem geçiririz.Elimden geldiğince her gelişmeyi sizinle paylaşacağım.
Ve ayriyeten bi fanusa teraryum yapmayı deneyeceğim.Onunla ilgili konularıda ilerleyen günlerde paylaşırım.
Kendinize iyi bakın,görüşmek dileğiyle💕
Kraliçelerin Saltanatı 1. Sezon'a gitmek için tıklayın.