9 KASIM PAZAR
Hepinize uzuuuuuuuunca bi aradan sonra selamlar arkadaşlar.
Epeydir gerek karıncaların durgunluğundan gerekse benim derslerimden dolayı paylaşım yapamıyordum. Bugün de malum ara tatil haftasındayız ve 1-2 gün ara vereyim dedim, bu arada da bir paylaşım yapmak istedim.
Elimizde sezon boyunca bir sürü kraliçe bulmamıza rağmen yalnızca 1 Tetramorium, 1 Lasius ve 2 tane Solenopsis kraliçesi kaldı. Allah’a şükür Tetra ve Lasius’un durumu iyi. Solenopsisler de soğuklardan dolayı yumurta vermedi, inşallah kıştan sonra onlardan da verim alırız diye umut ediyorum.
TETRAMORİUM KRALİÇEMİZ
Kolonimizin durumu ve gelişimi gayet iyi.Aktif çıkacak olan epeyce larvamız var ve bi andan da kraliçe yumurta vermeye devam ediyor.Tek sorunumuz sularının bitmesine rağmen transfer olmamaları.Uyku öncesinde onu da sorunsuz halledersek kolonimiz önümüzde ki sezon iyice boost ile büyüyecek diye tahmin ediyorum.

(Işık altında çok strese girip sağa sola kaçıştıkları için iyi çekemiyorum kusura bakmayın)
LASİUS KRALİÇEMİZ
Bu koloninin durumu Tetramorium gibi çok çok iyi değil ama yine de bi sorunu yok şu anlık.Geçenlerde arka arkaya 2-3 tane işçi öldü sebebini anlayamadım ama şu an toparladılar.Bunlarda yine gelecek sezon iyi duruma gelirler inşallah.

Bu günlük güncellememiz bu şekildeydi arkadaşlar.İlerleyen zamanlarda görüşmek dileğiyle hoşçakalın 🖐️ 🥰
Bu da kedim Hekim. “Haberim yokmuş gibi çek” dedi.
😄😄
Kraliçelerin Saltanatı 2. Sezon (2. sezonun başlangıcına gitmek için tıklayın)