O Cataglyphis bicolor olmasın? Kraliçelerin pamuğu biraz çekiştirmeleri normaldir ama bana bu çöl karıncası olduğu için ve kum bulunmadığı için böyle bir şey yapmış gibi geliyor. Benim Cataglyphis kraliçem de pamuktan parçalar almıştı.Yaklaşık 6 gün önce camponotus bicolor kraliçesi buldum ancak tüpü resimdeki hale getiriyor sorun nedir acaba? Bu 2. tüp, ilkinde su daha da fazlaydı.
Şu an hala yumurtlamamış olması normal midir? 1 hafta olduBen kendi kopardıkları pamuğu dışarı alıyorum birşey olmuyor bence larvalar olana kadar bağlamanıza gerek yok.
Bazen kendilerini esir altında hissedip yumurtlamayabiliyorlar benimde cataglyips kraliçem var bulalı yaklaşık 1-2 ay oldu hala yumurtlamadı.Şu an hala yumurtlamamış olması normal midir? 1 hafta oldu
Teşekkür ederim deneyeceğimCata kraliçeleri esaret altında yumurtlamayabiliyor kraliçeyi bulduğun yerin yakınındaki koloni aynı tür olabilir bulduğum tüm cata kraliçeleri kolonşsinden çok uzaklaşmamış oluyor aynı tür 2 minör ekle(1 de ekleyebilirsin) ve taş altı bir koloni olması lazım taşı yavaşça kaldırıp 4 5 tane en küçük pupalardan işçiler ile ekle eklerken şekerli su vermeyi unutma ve bu işlemleri ow bağlayıp yap