Kraliçe Pamuğu Çekiştiriyor

Beken

Yumurta
Üye
Yaklaşık 6 gün önce camponotus bicolor kraliçesi buldum ancak tüpü resimdeki hale getiriyor sorun nedir acaba? Bu 2. tüp, ilkinde su daha da fazlaydı.IMG_20260713_104059.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

det

Pupa
Üye
Yaklaşık 6 gün önce camponotus bicolor kraliçesi buldum ancak tüpü resimdeki hale getiriyor sorun nedir acaba? Bu 2. tüp, ilkinde su daha da fazlaydı.
O Cataglyphis bicolor olmasın? Kraliçelerin pamuğu biraz çekiştirmeleri normaldir ama bana bu çöl karıncası olduğu için ve kum bulunmadığı için böyle bir şey yapmış gibi geliyor. Benim Cataglyphis kraliçem de pamuktan parçalar almıştı.

aets

Larva
Üye
Benimkide sık sık yapıyor. Outworld bağlarsan onları dışarı çıkartacaktır. En azından benimki öyle yapıyor.

yücehayvanat

Minör
Üye
Kraliçenin test tüpünü bir outworlde bağlayın kraliçe doğada sergilediği davranışları yapay ortamda da sergilemek isteyecektir eğer kendisini kum dolu bir outworlde bağlarsanız sorununuz çözülebilir lütfen özellikle catagylphis cinsine bakarken canlıların doğada nasıl davrandıkları göz önünde bulundurun ve en sağlıklı bakım için outworld bağlayın

yağızalp

Replete
Üye
Cata kraliçeleri esaret altında yumurtlamayabiliyor kraliçeyi bulduğun yerin yakınındaki koloni aynı tür olabilir bulduğum tüm cata kraliçeleri kolonşsinden çok uzaklaşmamış oluyor aynı tür 2 minör ekle(1 de ekleyebilirsin) ve taş altı bir koloni olması lazım taşı yavaşça kaldırıp 4 5 tane en küçük pupalardan işçiler ile ekle eklerken şekerli su vermeyi unutma ve bu işlemleri ow bağlayıp yap

Beken

Yumurta
Üye
Cata kraliçeleri esaret altında yumurtlamayabiliyor kraliçeyi bulduğun yerin yakınındaki koloni aynı tür olabilir bulduğum tüm cata kraliçeleri kolonşsinden çok uzaklaşmamış oluyor aynı tür 2 minör ekle(1 de ekleyebilirsin) ve taş altı bir koloni olması lazım taşı yavaşça kaldırıp 4 5 tane en küçük pupalardan işçiler ile ekle eklerken şekerli su vermeyi unutma ve bu işlemleri ow bağlayıp yap
Teşekkür ederim deneyeceğim