Kraliçe bulmanın zamanı mı?

RüzgarEfeT

Yumurta
Üye
Arkadaşlar kraliçe karınca bulmanın zamanı mı şu an? (yeni başlayacağım, kraliçe bulmak istiyorum.) Cevap verirseniz sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

armagankaya

Media
Üye
Arkadaşlar kraliçe karınca bulmanın zamanı mı şu an? (yeni başlayacağım, kraliçe bulmak istiyorum.) Cevap verirseniz sevinirim.
Hocam bölgeden bölgeye değişiyor.Ama martın ortalarından sonra bulabilirsiniz. Mart'ın başında aramalara başlayın.

Ardakarl

Larva
Üye
Bu durum çok farklı etkenleri bağlı bulunduğunuz bölge,sıcaklık,nem,rüzgar vb.
Genellikle uçuşlar mart ayı ortasında başlar ama siz yine de şansınızı deneyebilirsiniz.Artı olarak kraliçe bulmak baya bi şans işi her gün ararsın ama bulamazsın sonra bi bakmışsın evinin dibinde yani umudunuzu yitirmeyin.

SasuKe1

Phragmotic
Üye
Kraliçe nasıl bulurum çok fazla arayacak zamanım yok
Bu konudan ve Karınca Çiftliğim Youtube kanalındaki videolardan yardım alabilirsiniz. Bence çok da kasmaya gerek yok maalesef 1 tane kraliçemi bile arayarak bulmadım, farklı bir iş yaparken önüme düştüler hep.

Son düzenleme:

yavuzyetiskin

Yumurta
Üye
Bu bölgeden bölgeye değişir fakat parkların oraya, kaldırımlara bakmanı tavsiye ederim ve zor bir türle başlama; mesela Cataglyphis nodus. Bunu alma çünkü yeni başlayanlar için çok kötü ama Tetramorium, Lasius ve Messor gibi kolay türlere bakabilirsin. Başarılar.

RüzgarEfeT

Yumurta
Üye
Peki nasıl ayırt ederim tamam mart ortası ve sonu gibi arıcam ama nasıl

Arama zamanı tamam ama olduğu yerler,ayırt etmesi vb. şeyler tamamen eksik