Yağmurda yağdı yine bulamadım. Aslında bulamadım değil, bildiğin yok.En önemlisi yağmur. Bizim burada hep prensler var.
Yağmurda yağdı yine bulamadım. Aslında bulamadım değil, bildiğin yok.En önemlisi yağmur. Bizim burada hep prensler var.
Hocam eyvallah şans evet ama. Hiç alate olmaması çok garip, adananın mevsiminden dolayımıdır nedir bilmiyorum ama alate yok resmen hiçbir kolonide.Şans işi biraz da bu işler ben 2 saat arayıp bulamadığım da oldu aramaya başladığım saniye uçuş gördüğüm de oldu.
karincaciftligim.com
Hocam ben 2 saat değilki sabahtan beri arıyorum eve şimdi girdim elim bomboş.😓Şans işi biraz da bu işler ben 2 saat arayıp bulamadığım da oldu aramaya başladığım saniye uçuş gördüğüm de oldu.
Saolun hocam ama dediğim gibi messor ların bulunma şartlarına uygun bir şekilde aramaya başladığım halde yine bulamamıştım.Sıcaklık nem rüzgar tabi önemli faktörler ama aradığınız yerler şans faktörü de çok büyük fark sağlıyor .
5 dakikada buldum dediğim sonra saldığım tetraları da aşağıdaki linke bıraktım 14 derecede bulmuştum yani
Türü ve uçuş
Gördüğünüz kraliçeleri (umarım) bugün az önce yani saat 04:00 civarında Kayseri'de buldum. Öevcut nem-hava durumunu aşağıya atıyorum. Yuva girişi de böyleydi yaklaşık 7-8 tane aldım ekosisteme zarar vermemek için. Test tüpüm şu anda maalesef yok, en yakın zamanda almaya çalışacağım. O zamana...karincaciftligim.com
Yani Istanbulda yağmur yağdı, forumdaki herkes Messo buldu.Şans işi biraz da bu işler ben 2 saat arayıp bulamadığım da oldu aramaya başladığım saniye uçuş gördüğüm de oldu.