rehberdeki eski konular niye siliniyor ve silinen konulara ulaşmanın yolu var mı?
forum kapatılmıştı ve tekrar 2022 ocakta açılmıştı öyle birşeyler olmuştu sanırım emin değilimben tam anlamadım ama bende görünen son konu 2022 ocak ayında görünüyor budan önce konu varsa bunları göremiyorum bende acaba eskiyen konular siliniyor diye düşündüm bundan daha eski rehberlere ulaşamamamın sebebi sadece hesabı açtığımdan beri yazılan rehberleri görmem mi acaba aydınlatırsanız sevinirim
Forum 2022 Ocak ayında açıldı. Bundan öncesi yok. Yıllar önce de Karınca Çiftliğim forum vardı fakat o forumun içeriklerine buradan ulaşamıyoruz.ben tam anlamadım ama bende görünen son konu 2022 ocak ayında görünüyor budan önce konu varsa bunları göremiyorum bende acaba eskiyen konular siliniyor diye düşündüm bundan daha eski rehberlere ulaşamamamın sebebi sadece hesabı açtığımdan beri yazılan rehberleri görmem mi acaba aydınlatırsanız sevinirim
Peki ulaşmanın yolu varmı yoksa iş işten geçtimiForum 2022 Ocak ayında açıldı. Bundan öncesi yok. Yıllar önce de Karınca Çiftliğim forum vardı fakat o forumun içeriklerine buradan ulaşamıyoruz.
Şu anlık yok. Tuğkan abi bu konuda bir şey yapabilir mi bilmem.Peki ulaşmanın yolu varmı yoksa iş işten geçtimi
Aradığınız bir şey varsa yardımcı olabilirim. Eksik bir rehber vs. varsa oluştururuz ilerleyen zamanda.Peki ulaşmanın yolu varmı yoksa iş işten geçtimi
Özel olarak aradığım birşey yok sadece eski konulara bir göze atmak isterdim açıkladığınız için teşekkürlerAradığınız bir şey varsa yardımcı olabilirim. Eksik bir rehber vs. varsa oluştururuz ilerleyen zamanda.
Eski verilere ulaşamayız. Tuğkan Abi forum açılırken bunu yazmıştı zaten;
"Öncesinde kullandığımız forum tamamen kendi isteğimle tarafımda silinmiştir. Hem alt yapı, hem konular hem üyeler fazlasıyla eskiydi. Bu sebeple Xenforo lisansı satın alıp yeni bir forum oluşturduk. Bu site ömürlüktür diyebiliriz. Site içerisinde yer alacak tüm başlıklar, üyeler özetle tüm paylaşımların düzenli yedekleri alınacak şekilde ayarlandı."