1-2 yıllık koloni mi işçi sayısında maksimum kaçı gördün?Toplam 30 işçi var 7 si Major normal midir
5 tane pupası var yaklaşık 50 60 tanede yumurtası var
Büyük ihtimal wc bir koloni.Hocam şöyle açıkçası bu koloniyi şehirden taşınan bi arkadaştan hediye olarak aldım. Yaklaşık 1.5 aydır bende , geldiklerinde 25 işçilerdi ve bu süreçte 30 işçiye ulaştılar. Diğer arkadaşta ne süredir var yada koloniyi nasıl elde etti bilmiyorum.
WC ne demek ?Büyük ihtimal wc bir koloni.
"WildCaught" yani doğadan bir canlıyı almak demekWC ne demek ?
Hayır teşkil etmezBende öyle tahmin ediyordum açıkçası. Peki bu koloniyle ilgili bir sorum teşkil eder mi
Etmez. Ama doğaya zararlı bir eğlem. Koloniyi sahiplendiğinin arkadaşı uyarmalısın.Bende öyle tahmin ediyordum açıkçası. Peki bu koloniyle ilgili bir sorum teşkil eder mi
Ulaşırsam uyarıcam tabikideEtmez. Ama doğaya zararlı bir eğlem. Koloniyi sahiplendiğinin arkadaşı uyarmalısın.
Büyük ihtimal monoqueen bir koloniyi patlatmış. Geride kalan karıncalara yazık olmuş.Ulaşırsam uyarıcam tabikide
Hocam arkadaşından hediye aldığını söylemiştin. Şimdi de satın aldığını ima ediyorsun biraz tezatlık var gibiHocam şöyle açıkçası bu koloniyi şehirden taşınan bi arkadaştan hediye olarak aldım. Yaklaşık 1.5 aydır bende , geldiklerinde 25 işçilerdi ve bu süreçte 30 işçiye ulaştılar. Diğer arkadaşta ne süredir var yada koloniyi nasıl elde etti bilmiyorum.