Kolonimin durumu

this_one

Larva
Üye
20250524_013622.jpg

Kolonimin durumu nasıl sizce? Eskiye göre daha az hareket ediyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ErenÖzgürÖzdoğan

Nanitik
Üye
Daha işçi varmı yoksa sadece bunlarmı?
Sadece bunlarsa majorların olması normalmi acaba?

this_one

Larva
Üye
Toplam 30 işçi var 7 si Major normal midir

5 tane pupası var yaklaşık 50 60 tanede yumurtası var

this_one

Larva
Üye
Hocam şöyle açıkçası bu koloniyi şehirden taşınan bi arkadaştan hediye olarak aldım. Yaklaşık 1.5 aydır bende , geldiklerinde 25 işçilerdi ve bu süreçte 30 işçiye ulaştılar. Diğer arkadaşta ne süredir var yada koloniyi nasıl elde etti bilmiyorum.

creal

Media
Üye
Hocam şöyle açıkçası bu koloniyi şehirden taşınan bi arkadaştan hediye olarak aldım. Yaklaşık 1.5 aydır bende , geldiklerinde 25 işçilerdi ve bu süreçte 30 işçiye ulaştılar. Diğer arkadaşta ne süredir var yada koloniyi nasıl elde etti bilmiyorum.
Büyük ihtimal wc bir koloni.

this_one

Larva
Üye
Bende öyle tahmin ediyordum açıkçası. Peki bu koloniyle ilgili bir sorum teşkil eder mi

this_one

Larva
Üye
Arkadaşlar bunu yapan arkasaşı buldum tanımadığım biriydi ismi görünce forumda daha önce adı geçmişti ordan tanıdım sahibindende ilan açan Yusuf k. İsimli satıcı şikayet edebileceğimiz bi yer var mı acaba

Black07

Pupa
Üye
Hocam arkadaşından hediye aldığını söylemiştin. Şimdi de satın aldığını ima ediyorsun biraz tezatlık var gibi

this_one

Larva
Üye
Hayır hocam yanlış anladınız ben koloniyi hediye olarak aldım. Bana veren kişiye ulaşıncada bana bu ismi verdi bende ordan almıştım dedi sonrasında forumda ismi geçen arkadaş mı diye ilanlarına bakmaya gittim ve aynı kişi olduğunu gördüm. Onun içinde buraya bilgilendirme amaçlı yazayım dedim .

Bunu hobi amaçlı diye düşünüp gaflete düşen biri değilde ticari amaç güdüp kolonileri patlatan bundan kar amaçlayan biri var ve siz burda benim yazdığım şeye mi takıldınız gerçekten?