karınca satın almak

tahacavdar

Yumurta
Üye
Merhaba, bu hobiye yeni başladım. Kraliçe karınca almak istiyorum ancak dışarıdan bulmakla uğraşmak istemiyorum. Nereden temin edebilirim ve başlangıç için hangi türü önerirsiniz?

Hasancık

Phragmotic
Üye
Merhaba, bu hobiye yeni başladım. Kraliçe karınca almak istiyorum ancak dışarıdan bulmakla uğraşmak istemiyorum. Nereden temin edebilirim ve başlangıç için hangi türü önerirsiniz?
Merhabalar, şu an messor ve camponotusların uçuş mevsimi neredeyse her yerde bulabileceğiniz cinsler ve bulması da kolay ben bu yüzden satın almanızı önermiyorum ama illa ki almak istiyorsanız messor alabilirsiniz başlangıç için uygun bakımı kolay bir cins camponotus da alabilirsiniz messora kıyasla bence daha güzel görünen bir cins ve işçileri daha büyük olduğu için daha ilgi çekici bir cins tercih size kalmış

erdemkarınca

Yumurta
Üye
Eğer tükenmemişse, Ant Store ideal umarım reklamcılık diye ban yemem

Digna34

Larva
Üye
Katılıyorum, bulamıyorum diyorsanızda Karınca Sanatını önerebilirim, ölümle hiç karşılaşmadım ama kargo süresi 1 aya kadar ulaşabiliyor. Undergroundantworld ve Ant Store Turkey satıcılarıda olabilir.

chapa

Nanitik
Üye
Hobinin en keyifli kısmı kraliçe bulmak zaten. İlk bulduğunuz kraliçenin keyfi bir başka oluyor. Satın almanızı tavsiye etmiyorum. Cins olarak messor olabilir. Tohumla da beslendikleri için bakımı kolay.

tahacavdar

Yumurta
Üye
Peki Messor için ne kadar büyüklükte bir formikaryum ve outworld gerekir