Merhaba, bu hobiye yeni başladım. Kraliçe karınca almak istiyorum ancak dışarıdan bulmakla uğraşmak istemiyorum. Nereden temin edebilirim ve başlangıç için hangi türü önerirsiniz?
Merhabalar, şu an messor ve camponotusların uçuş mevsimi neredeyse her yerde bulabileceğiniz cinsler ve bulması da kolay ben bu yüzden satın almanızı önermiyorum ama illa ki almak istiyorsanız messor alabilirsiniz başlangıç için uygun bakımı kolay bir cins camponotus da alabilirsiniz messora kıyasla bence daha güzel görünen bir cins ve işçileri daha büyük olduğu için daha ilgi çekici bir cins tercih size kalmışMerhaba, bu hobiye yeni başladım. Kraliçe karınca almak istiyorum ancak dışarıdan bulmakla uğraşmak istemiyorum. Nereden temin edebilirim ve başlangıç için hangi türü önerirsiniz?
Katılıyorum, bulamıyorum diyorsanızda Karınca Sanatını önerebilirim, ölümle hiç karşılaşmadım ama kargo süresi 1 aya kadar ulaşabiliyor. Undergroundantworld ve Ant Store Turkey satıcılarıda olabilir.Merhaba, bu hobiye yeni başladım. Kraliçe karınca almak istiyorum ancak dışarıdan bulmakla uğraşmak istemiyorum. Nereden temin edebilirim ve başlangıç için hangi türü önerirsiniz?
Hobinin en keyifli kısmı kraliçe bulmak zaten. İlk bulduğunuz kraliçenin keyfi bir başka oluyor. Satın almanızı tavsiye etmiyorum. Cins olarak messor olabilir. Tohumla da beslendikleri için bakımı kolay.Merhaba, bu hobiye yeni başladım. Kraliçe karınca almak istiyorum ancak dışarıdan bulmakla uğraşmak istemiyorum. Nereden temin edebilirim ve başlangıç için hangi türü önerirsiniz?
Hocam o kolonin büyüklüğene göre değişir eğer 50 işçi olduğunda formikayuma alacaksan 10x10 yeter outworld için de aynısı yeterli.Peki Messor için ne kadar büyüklükte bir formikaryum ve outworld gerekir