Karınca sahipletecek

muhammed13

Yumurta
Üye
Ben sınav öğrencisi olduğum için karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden karınca sahiplenmek istiyorum. Bana karınca sahipletebilecek var mı?
Yer: Burdur/Bucak.

otsavas

Yumurta
Üye
Ben sınav öğrencisi olduğum için karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden karınca sahiplenmek istiyorum. Bana karınca sahipletebilecek var mı?
Karınca bulmak inan çok kolay dershaneden veya okuldan eve dönerken yerlere bakman bulman için yeterli.

Aykurt

Yumurta
Üye
Ben de sınav öğrencisiyim kütüphaneden eve evden kütüphanaye giderken hep gözlerim yerde karınca arıyordum 1 aydır bunu davem ettirdim bu sabah buldum. Sende böyle yaparsan illaki bulursun.

BahadirSarp

Nanitik
Üye
Hocam bende sınav öğrencisiyim hatta şuan TYT denemesindeyim kraliçe bulmak sorun değil yanınıza test tüpü alın her gittiğiniz yerde dikkat edin zaten gözünüze çarpar özellikle çıkıp aramanıza gerek yok.

muhammed13

Yumurta
Üye
Hocam ben 40 dakika önce konu açtım.Diyorki (Tüm kullanıcılara gösterlimesi için onay bekleniyor) ve onay hala gelmedi yardımcı olurmusunuz.

muhammed13

Yumurta
Üye
@creal haklısınız .Benim sorum;balkonu yakamaya çıktım giderde karınca kolonisi buldumda koloniyi komple mi alsam yoksa sadece kraliçeyi mi alayim(koloni aktif)

muhammed13

Yumurta
Üye
Ellemeyin kraliçeyi sadece alırsanız kraliçe ölür yüm koloniyide biraz zor alırsınız gibi.
gider borusu 20 cm sonra bahçeye açılyor giderin ucuna kavanoz koysam sonra diğer tarafı kapatırsam mecbur kavanoza girerler. bide balkonu temizlemem lazım eğer su dökecek olursam hepsi sudan dolayı boğulur.IMG_20250508_162224.jpg