Ben sınav öğrencisi olduğum için karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden karınca sahiplenmek istiyorum. Bana karınca sahipletebilecek var mı?
Yer: Burdur/Bucak.
Karınca bulmak inan çok kolay dershaneden veya okuldan eve dönerken yerlere bakman bulman için yeterli.Ben sınav öğrencisi olduğum için karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden karınca sahiplenmek istiyorum. Bana karınca sahipletebilecek var mı?
Hocam bende sınav öğrencisiyim hatta şuan TYT denemesindeyim kraliçe bulmak sorun değil yanınıza test tüpü alın her gittiğiniz yerde dikkat edin zaten gözünüze çarpar özellikle çıkıp aramanıza gerek yok.Ben sınav öğrencisi olduğum için karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden karınca sahiplenmek istiyorum. Bana karınca sahipletebilecek var mı?
Moderatörler inceledikden sonra, uygunsa onay vereceklerdir.Hocam ben 40 dakika önce konu açtım.Diyorki (Tüm kullanıcılara gösterlimesi için onay bekleniyor) ve onay hala gelmedi yardımcı olurmusunuz.
.
Meşgul olabiliyorlar. Sonuç da onlarda insan, özel hayatları var. 🙂43 dakika oldu ondan sordum normalde okadar sürmüyorda. @creal yinede teşekkürler. Acaba siz yardımcı olurmusunuz?
Ellemeyin kraliçeyi sadece alırsanız kraliçe ölür yüm koloniyide biraz zor alırsınız gibi.@creal haklısınız .Benim sorum;balkonu yakamaya çıktım giderde karınca kolonisi buldumda koloniyi komple mi alsam yoksa sadece kraliçeyi mi alayim(koloni aktif)