Selamın aleyküm. Kraliçe buldum, test tüpünü hazırladım. Bu süreçte kraliçeye şekeri su vesire vermelimiyim ve ne zaman koloni büyütmeye ve şekerli su ne zaman vermeliyim?
Lütfen Dikkat!Selamın aleyküm. Kraliçe buldum, test tüpünü hazırladım. Bu süreçte kraliçeye şekeri su vesire vermelimiyim ve ne zaman koloni büyütmeye ve şekerli su ne zaman vermeliyim?
Aleyküm selam, işçi çıkarmadan besleme yapıp yapamayacağımızı bilmek için karıncanın türünü bilmemiz gerekir. Ancak yine de enerji sağlaması açısından şekerli su verebilirsiniz, herhangi bir sakıncası yoktur. Eğer türünü söylerseniz daha net bir şey söyleyebilirim.Selamın aleyküm. Kraliçe buldum, test tüpünü hazırladım. Bu süreçte kraliçeye şekeri su vesire vermelimiyim ve ne zaman koloni büyütmeye ve şekerli su ne zaman vermeliyim?
Soruların olursa özelden yazabilirsin, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.Selamın aleyküm. Kraliçe buldum, test tüpünü hazırladım. Bu süreçte kraliçeye şekeri su vesire vermelimiyim ve ne zaman koloni büyütmeye ve şekerli su ne zaman vermeliyim?
eyvallah teşekkür ederimSoruların olursa özelden yazabilirsin, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Ben de ilk zamanlarımda çok meraklıydım. Buradaki herkesin yazmasına rağmen, ben de senin yaptığın gibi konular açıyordum.