cok fazla kralıce var bukadarına bakmak cok zor olacaktır. bence en fazla 3 tanesı yeterlı fazla bıle 2 3 gun bekleyın yumurtlayan 2 3 tanesını secın dıgerlerını nemlı torak bır alana bırakın yada sahıplendırın ayrıca sadece messor camponotus goruyorum aynı cıns kralıceler sıka bılır bence 1 campo ve 1 messor kralıcesı alın dıgerlerını salınDostlar merhaba. Bu şekilde bir düzen kurdum, ekstra olarak yapmam gereken birşey var mı ?
Elimde bu şekilde iki farklı tür daha var ama birisinin tek kanadı kalmış diğerininde kraliçe olduğundan emin değilimcok fazla kralıce var bukadarına bakmak cok zor olacaktır. bence en fazla 3 tanesı yeterlı fazla bıle 2 3 gun bekleyın yumurtlayan 2 3 tanesını secın dıgerlerını nemlı torak bır alana bırakın yada sahıplendırın ayrıca sadece messor camponotus goruyorum aynı cıns kralıceler sıka bılır bence 1 campo ve 1 messor kralıcesı alın dıgerlerını salın
Kanatsız olan lasius sanırımElimde bu şekilde iki farklı tür daha var ama birisinin tek kanadı kalmış diğerininde kraliçe olduğundan emin değilim
1.Prenolepis nitens 2. Aphaenogaster prensine benziyor.Elimde bu şekilde iki farklı tür daha var ama birisinin tek kanadı kalmış diğerininde kraliçe olduğundan emin değilim
şu anlık bu iki karıncayı atmama gerek yok değil mi ?1.Prenolepis nitens 2. Aphaenogaster prensine benziyor.
2. Fotoğraftan emin değilim.
Bir ay arayıp bulamadığım için riske atmamak için gördüklerimin hepsini topladımO kadar kraliçeye bakabileceğini düşünüyormusun? Hobiden soğumana neden olabilirler.