Karınca Düzeni

Emirozkan

Yumurta
Üye
Dostlar merhaba. Bu şekilde bir düzen kurdum, ekstra olarak yapmam gereken birşey var mı ?

Ekli dosyalar

• IMG_0276.jpeg
    IMG_0276.jpeg
    37.7 KB · Görüntüleme: 10

eyup710

Minör
Üye
O kadar kraliçeye bakabileceğini düşünüyormusun? Hobiden soğumana neden olabilirler.

MustafaRhaedrix

Yumurta
Üye
Dostlar merhaba. Bu şekilde bir düzen kurdum, ekstra olarak yapmam gereken birşey var mı ?
cok fazla kralıce var bukadarına bakmak cok zor olacaktır. bence en fazla 3 tanesı yeterlı fazla bıle 2 3 gun bekleyın yumurtlayan 2 3 tanesını secın dıgerlerını nemlı torak bır alana bırakın yada sahıplendırın ayrıca sadece messor camponotus goruyorum aynı cıns kralıceler sıka bılır bence 1 campo ve 1 messor kralıcesı alın dıgerlerını salın

Emirozkan

Yumurta
Üye
cok fazla kralıce var bukadarına bakmak cok zor olacaktır. bence en fazla 3 tanesı yeterlı fazla bıle 2 3 gun bekleyın yumurtlayan 2 3 tanesını secın dıgerlerını nemlı torak bır alana bırakın yada sahıplendırın ayrıca sadece messor camponotus goruyorum aynı cıns kralıceler sıka bılır bence 1 campo ve 1 messor kralıcesı alın dıgerlerını salın
Elimde bu şekilde iki farklı tür daha var ama birisinin tek kanadı kalmış diğerininde kraliçe olduğundan emin değilim

Ekli dosyalar

• IMG_0287.jpeg
    IMG_0287.jpeg
    25.4 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_0285.jpeg
    IMG_0285.jpeg
    31.1 KB · Görüntüleme: 2