Ben şuan da onlardan kullanıyorum. Tüpün dibindeki silikonumsu şey benim tüplerimde yok. Eğer ucundaki tıpayı diyorsanız, bir sorun yok, onun yerine zaten pamuk koyucaksınızElimde birkaç tane hiç kullanılmamış kan tüpü var, çeşitli boyutta ve bazılarının dibinde silikonumsu bir şey var. Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi, karıncalar için kullanabilir miyim?
Bazılarının diplerinde var sıvıdır diye yıkadım ama sıvı değilmiş anlamadım ne olduğunu.Ben şuan da onlardan kullanıyorum. Tüpün dibindeki silikonumsu şey benim tüplerimde yok. Eğer ucundaki tıpayı diyorsanız, bir sorun yok, onun yerine zaten pamuk koyucaksınız
Fotoğraf atarsanız daha net cevap verebilirim.Bazılarının diplerinde var sıvıdır diye yıkadım ama sıvı değilmiş anlamadım ne olduğunu.
Sanırım katı bir madde değil jel gibi bir şey.Fotoğraf atarsanız daha net cevap verebilirim.
O jelin suda çözünmediğini öğrendim acaba karıncalara bir zararı olur mu bilmiyorum ama tam bilgisi olan biri cevaplayabilirse güzel olur bizim için.Hocam kan tüplerinin birkaç farklı çeşidi oluyor. Bu sarı tüpün içindeki jel kanın pıhtılaşmasını önlüyor ama karıncalara bir zararı var mıdır bilemiyorum 😂
kusura bakmayın düzeltiyorum pıhtılaşmasını hızlandırıyor