İyi bir yataklık mı?

Hasancık

Phragmotic
Üye
İyi duruyor malzeme olarak ne kullandınız? Ve verdiğiniz sebze ve meyveleri tek bütün bir parça olarak vermenizi öneriyorum yenisini koymadan önce eski artan meyveyi almanız daha kolay olur kaybolan ve almayı unuttuğunuz meyve mite riski yaratıyor

khaos1as

Yumurta
Üye
İyi duruyor malzeme olarak ne kullandınız? Ve verdiğiniz sebze ve meyveleri tek bütün bir parça olarak vermenizi öneriyorum yenisini koymadan önce eski artan meyveyi almanız daha kolay olur kaybolan ve almayı unuttuğunuz meyve mite riski yaratıyor
Yulaf ezmesi,beyaz un ve mısır unu kullandım.

ege0604

Pupa
Üye
Beyaz unu önermem koymasan daha iyi olur bir sonraki yataklıklara.

ege0604

Pupa
Üye
Koyduğunuz her şey elekten geçerse yataklığı elersiniz kurtlar üstte yataklık altta kalır.
Sırf elekten geçsin diye yulafdan olmanın iyi olmadığını düşünüyorum. Zaten eleme evresine gelince kurtlar veya böcekler el ile seçilebilir hale gelir. Biraz iş çıkartsada yaptığı havalandırma ve besin değerine değer.

Hasancık

Phragmotic
Üye
Yulaf ezmesi,beyaz un ve mısır unu kullandım.
Ben sadece yulaf kullanmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum bu sayede yulafların arasından hava geçebilir ve yataklığın içinde nem olmaz mite oluşma riskini düşürmüş olursunuz eğer elinizde varsa yulafın yanına kaba kepek de ekleyebilirsiniz bir sonraki yataklığınızda bence herhangi bir un kullanmayın yataklığın hava almasını engeller ve nem tutar daha önce bakımını yaptığım un kurtlarında sadece yulaf kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım

ege0604

Pupa
Üye
Ben sadece yulaf kullanmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum bu sayede yulafların arasından hava geçebilir ve yataklığın içinde nem olmaz mite oluşma riskini düşürmüş olursunuz eğer elinizde varsa yulafın yanına kaba kepek de ekleyebilirsiniz bir sonraki yataklığınızda bence herhangi bir un kullanmayın yataklığın hava almasını engeller ve nem tutar daha önce bakımını yaptığım un kurtlarında sadece yulaf kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım
Öğütülmemiş yulafta sorun yaşabilirsiniz öğütülmüş hali yani biraz daha parçalı yumuşak hali sadece kullanılabilir.