Yulaf ezmesi,beyaz un ve mısır unu kullandım.İyi duruyor malzeme olarak ne kullandınız? Ve verdiğiniz sebze ve meyveleri tek bütün bir parça olarak vermenizi öneriyorum yenisini koymadan önce eski artan meyveyi almanız daha kolay olur kaybolan ve almayı unuttuğunuz meyve mite riski yaratıyor
Benim tavsiyem koyduğunuz herşeyi elekten geçirmeniz. Bu sayede yataklığı değiştirirken işiniz kolaylaşır.Yulaf ezmesi,beyaz un ve mısır unu kullandım.
Nasıl yani tam anlayamadım.Benim tavsiyem koyduğunuz herşeyi elekten geçirmeniz. Bu sayede yataklığı değiştirirken işiniz kolaylaşır.
Koyduğunuz her şey elekten geçerse yataklığı elersiniz kurtlar üstte yataklık altta kalır.Nasıl yani tam anlayamadım.
Sırf elekten geçsin diye yulafdan olmanın iyi olmadığını düşünüyorum. Zaten eleme evresine gelince kurtlar veya böcekler el ile seçilebilir hale gelir. Biraz iş çıkartsada yaptığı havalandırma ve besin değerine değer.Koyduğunuz her şey elekten geçerse yataklığı elersiniz kurtlar üstte yataklık altta kalır.
Ben sadece yulaf kullanmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum bu sayede yulafların arasından hava geçebilir ve yataklığın içinde nem olmaz mite oluşma riskini düşürmüş olursunuz eğer elinizde varsa yulafın yanına kaba kepek de ekleyebilirsiniz bir sonraki yataklığınızda bence herhangi bir un kullanmayın yataklığın hava almasını engeller ve nem tutar daha önce bakımını yaptığım un kurtlarında sadece yulaf kullandım ve hiçbir sorun yaşamadımYulaf ezmesi,beyaz un ve mısır unu kullandım.
Öğütülmemiş yulafta sorun yaşabilirsiniz öğütülmüş hali yani biraz daha parçalı yumuşak hali sadece kullanılabilir.Ben sadece yulaf kullanmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum bu sayede yulafların arasından hava geçebilir ve yataklığın içinde nem olmaz mite oluşma riskini düşürmüş olursunuz eğer elinizde varsa yulafın yanına kaba kepek de ekleyebilirsiniz bir sonraki yataklığınızda bence herhangi bir un kullanmayın yataklığın hava almasını engeller ve nem tutar daha önce bakımını yaptığım un kurtlarında sadece yulaf kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım