Geri dönüşünü bekliyorumm 😁Teşekkürler arkadaşlar dediğiniz kitaplara bakacağım. ❤️
Aynısını düşünüyorum, bende okudum.Robin Hood, White Fang ve Peter Pan tavsiye ederim. A1-A2 seviye kitap olarak geçer ancak içerisinde oldukça güzel, ileri seviye kelimeler de mevcut. Ben İngilizcemi geliştirirken bu kitaplardan sıklıkla faydalandım.
B2 kitap öneriniz de var mı hocam?Robin Hood, White Fang ve Peter Pan tavsiye ederim. A1-A2 seviye kitap olarak geçer ancak içerisinde oldukça güzel, ileri seviye kelimeler de mevcut. Ben İngilizcemi geliştirirken bu kitaplardan sıklıkla faydalandım.
Hocam önerdiğiniz kitabın A2 seviyesini bulmadım.Geri dönüşünü bekliyorumm 😁
Teşekkürler güzel kitaplar gibi gözüküyorlar inceleyeceğim 😍Robin Hood, White Fang ve Peter Pan tavsiye ederim. A1-A2 seviye kitap olarak geçer ancak içerisinde oldukça güzel, ileri seviye kelimeler de mevcut. Ben İngilizcemi geliştirirken bu kitaplardan sıklıkla faydalandım.
Hocam sizin en beğendiğiniz hangisi en faydalı olan?Robin Hood, White Fang ve Peter Pan tavsiye ederim. A1-A2 seviye kitap olarak geçer ancak içerisinde oldukça güzel, ileri seviye kelimeler de mevcut. Ben İngilizcemi geliştirirken bu kitaplardan sıklıkla faydalandım.
Bulabilirsem linkini atayımHocam önerdiğiniz kitabın A2 seviyesini bulmadım.
Teşekkürler güzel kitaplar gibi gözüküyorlar inceleyeceğim 😍
Hocam sizin en beğendiğiniz hangisi en faydalı olan?
Tarih kitabı seversen;Arkadaşlar, bu aralar İngilizce kitap okumak istiyorum. Bana bir öneri yapar mısınız? Karıncalar ile ilgili olmasına gerek yok, herhangi bir kitap olsa olur.
A2 hocam kendimi geliştiriyorum B1 e doğru.Ayn Rand - The Fountain
Edgar Allan Poe - The Raven
Jack London - The İron Heel
Bertolt Brecht - Threepenny Novel
Belirtmediğin için İngilizce seviyesini dikkate alarak öneri yapmadım, başlangıç seviyesi kitaplar değiller.
Little prince okumuştum başka önerebileceğiniz bir kitap varmı?O zaman çocuk masal kitapları okuman uygun olur, Little Prince falan
Bu mesajıma neden gülen emoji attığınızı anlamadım. Temel İngilizce seviyesindeki biri Martin Eden mi okuyacaktı? Çocuklara yönelik hikaye kitaplarının kelimeleri basit ve dil kullanımı sade oluyor. Hem yeni kelimeler öğrenir hem de bağlamdan çıkarmalar yapabilir. Karmaşık cümlelerde ve süslü dil kullanılan edebi metinlerde bunu yapamaz.O zaman çocuk masal kitapları okuman uygun olur, Little Prince falan