Türünü ayırt etmek için makro çekimler gerekiyor işçilere v.s bakılıyor çıplak gözle tür tahmini çok zor hele messorlarda daha da can sıkıcı.türleri nedir acaba?
Türünü ayırt etmek için makro çekimler gerekiyor işçilere v.s bakılıyor çıplak gözle tür tahmini çok zor hele messorlarda daha da can sıkıcı.türleri nedir acaba?
Teşekkür ederim cacık benim messorlar da ilk işçilerini verirlerse bende bunu deniyeceğim.Düz muhabbet kuşu yemi.
Galiba senin elinde de messor st. kraliçesi. Aynısı bende de var eğer göz gezdirmek istersen YAKO Günceleri seninde fikirlerini dinlemek isterim.türleri nedir acaba?
Takip ettim hocam.Teşekkür ederim cacık benim messorlar da ilk işçilerini verirlerse bende bunu deniyeceğim.
Galiba senin elinde de messor st. kraliçesi. Aynısı bende de var eğer göz gezdirmek istersen YAKO Günceleri seninde fikirlerini dinlemek isterim.
knk o kutuyu nerden aldın.Adı ne?Şu şekil bir beslenme alanı yaptım. 10 -15 işçide geçerim buna
Trendyola v.s mika kutu yaz bayağı var dostum orda.knk o kutuyu nerden aldın.Adı ne?
evetTohumları kendilerimi taşıdı
Tüpün su değişimi böyleyken nasıl yapılır artı pamuk hala pis gibi geldi4. fotoğrafta gösterdiğim birkaç tane devasa -sanırım media- karıncalar çıktı. Formikaryuma geçmeyi düşünüyorum çünkü sürekli kaçmaya çalışıyorlar-kaçıyorlar da-
ikinci tüpte ne olacak sadece su muHocam eğer formikaryumun sıkıntı yaratacağını düşünüyorsanız ikinci bir test tüpü kullanabilirsiniz. Bu sayede tohumları ikinci test tüpüne taşıdıklarını göreceksiniz ve ilk tüpte büyük bir alan açılacak. Yine beslemeyi outworld ile yapabilirsiniz. Bu şekilde yöntem deneyecekseniz tohumları kürdan ile outworld'e itmeniz gerekiyor bu sayede diğer tüpe taşımaları hızlanacaktır. Gayet mükemmel gidiyorsunuz tebrik ediyorum.
Not: test tüpünü biraz yukardan taktığınızı farkettim bu yüzdende yemlerin çoğunu tüpe almış olabilirler.
hala kirletiyorlarTüpün su değişimi böyleyken nasıl yapılır artı pamuk hala pis gibi geldi