o zaman manuel transfer neDediğim gibi, sorun koloninin sağlığını tehdit etmese dahi ben uzun vadeli düşünürdüm. İleride işçi sayısı artınca çok daha zor olur.
o zaman manuel transfer neDediğim gibi, sorun koloninin sağlığını tehdit etmese dahi ben uzun vadeli düşünürdüm. İleride işçi sayısı artınca çok daha zor olur.
Karıncaları elinle transfer ediyorsun.o zaman manuel transfer ne
Okuduğunuzu anladığınızı düşünüyorum. Dediğimiz gibi elle transfer ediyorsunuz tüpleri birleştirip hafif eğerek tüpü titreterek yapabilirsiniz karıncalar için, yumurtaları da ince çubuk kürdan yardımıyla. Ayrıca sağ üstte arama yeri var merak ettiklerinizi ordan araştırıp okuma yapabilirsiniz.o zaman manuel transfer ne
Valla ben telefon ışığını kafasına dayayıp bırakıyorum 2 solenopsis fugaxım vardı ikisinde de yaradı ama tabii ki geçmeye de bilir kraliçenin huyuna bağlı.Bazı inatçı kraliçelerde bu olmuyor işçi azsa manuel transfer yapılabilir önlemlerini aldığında manuel transfer zor ve kraliçeyi aşırı strese sokan bir şey değil.
Kulak çubuğu şekerli su takviyesi mi? Öyle ise mantıklı imiş ilk defa sende gördüm dostum sevdim bu fikri.Kolonimin son durumudur. Artık şu şekil şekerli su vereceğim.
Bir yıl gibi sürdü ama olsun çok şükürTransfer ediyorum koloniyi. 1. gün
Dostum bence mat bir cover ile sar kapkaranlık olsun ışığı algılıyorlar çünkü şeffaf kırmızı pvcden.Transfer ediyorum koloniyi. 1. gün
Güvenemediğim için kağıt koyuyorum üstüneDostum bence mat bir cover ile sar kapkaranlık olsun ışığı algılıyorlar çünkü şeffaf kırmızı pvcden.
İlk tüpün içinde hala yeterli su var ve nem onlara yeterli geldiği için hala geçmemiş olabilirler. Manuel transferi pek mantıklı bulmuyorum yumurtalara ve pulpalara zarar verme ihtimaline karşı. Ne yazık ki bu sürede biraz daha sabırlı olmak zorundasın. Umarım yakın zamanda geçerler ve sende mutlu olursun.Transferin 2. günü. Hiç rahatsız değiller gibi. diğer tüpe girmediler bile.
Koloni hazır kalabalık değilken rahatlıkla manuel transfer yapabilir diye düşünüyorum ben, uzun vadede sıkıntı olacak bir şey değil vakitten kazanç.İlk tüpün içinde hala yeterli su var ve nem onlara yeterli geldiği için hala geçmemiş olabilirler. Manuel transferi pek mantıklı bulmuyorum yumurtalara ve pulpalara zarar verme ihtimaline karşı. Ne yazık ki bu sürede biraz daha sabırlı olmak zorundasın. Umarım yakın zamanda geçerler ve sende mutlu olursun.
Valla dün yaptım şu manuel transferi. Hiç keşfetmemişlerdi bile yeni tüpü .Birkaç yumurtayı ezdim ama olsun.İlk tüpün içinde hala yeterli su var ve nem onlara yeterli geldiği için hala geçmemiş olabilirler. Manuel transferi pek mantıklı bulmuyorum yumurtalara ve pulpalara zarar verme ihtimaline karşı. Ne yazık ki bu sürede biraz daha sabırlı olmak zorundasın. Umarım yakın zamanda geçerler ve sende mutlu olursun.
Gayet güzel gözüküyorlar Ayrıca o verdiğin tohumları nerden tedarik ediyorsun kuşlara verilen yemler aklıma geldi onlar mı yoksa başka bir şey mi ?Transferi yaptım sorun yok gibi. Stressiz gözüküyorlar. Kraliçe yeni yumurtlamış, yeni işçi çıkmış.
Düz muhabbet kuşu yemi.Gayet güzel gözüküyorlar Ayrıca o verdiğin tohumları nerden tedarik ediyorsun kuşlara verilen yemler aklıma geldi onlar mı yoksa başka bir şey mi ?