İlk karıncam C.sanctus

Benkimim

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bu gün ilk kralicemi aldım sanctus karanlık bı yere koydum ilk yumurta çıkınca tekrar buraya atacagim yapacağım işlemleri az çok biliyorum inşallah başaralı olurum

Ekli dosyalar

• IMG_20220219_142342.jpg
    IMG_20220219_142342.jpg
    42.2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220219_142337.jpg
    IMG_20220219_142337.jpg
    37.3 KB · Görüntüleme: 50

Benkimim

Yumurta
Üye
undergroundantworld burdan aldım hocam bulmam zor benim 😔

Korul_ahmet

Yumurta
Üye
Hocam çok doğru söylüyorsun ama sancthus bulmam zor benim karınca bulmam bile zor çünkü ilk defa başlıyorum insalalh bununla kraliçeyi ayırt etmeyi öğrenir 3 5 tane de messor bulurum 😀
Karınca çiftliğim videolarından daha çok bilgi alabilirsin inşaallah bulursun

Alper

Nanitik
Üye
yumurtası veya işçisi yok sanırım

Benkimim

Yumurta
Üye
yumurtası veya işçisi yok sanırım
Aynen yok bakalım oda sıcaklığında full karanlık yer yaptım takipteyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Karınca çiftliğim videolarından daha çok bilgi alabilirsin inşaallah bulursun
Dostum hepsini izledim zaten daha fazlasını da ama karınca bulmak tam bir şans işi ve o şans bende genel olarak olmadığı için bulmam zor 😀

Alper

Nanitik
Üye
Aynen yok bakalım oda sıcaklığında full karanlık yer yaptım takipteyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dostum hepsini izledim zaten daha fazlasını da ama karınca bulmak tam bir şans işi ve o şans bende genel olarak olmadığı için bulmam zor 😀
sıcak havalarda uçuşunu gerçekleştiren bir canlı. bu zamana kadar yumurta ve işçi çıkarmaması enteresan. umarım çifleşmemiş değildir

Benkimim

Yumurta
Üye
sıcak havalarda uçuşunu gerçekleştiren bir canlı. bu zamana kadar yumurta ve işçi çıkarmaması enteresan. umarım çifleşmemiş değildir
Bende ondan korkuyorum bakalım yapacak bişi yok olmadı uçuş zamanı salarim artık napalim😔

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Makro Fotoğrafçı
Üye
Hocam çok doğru söylüyorsun ama sancthus bulmam zor benim karınca bulmam bile zor çünkü ilk defa başlıyorum insalalh bununla kraliçeyi ayırt etmeyi öğrenir 3 5 tane de messor bulurum 😀
Kraliçe bulmak için hobiyi aylardır ya da yıllardır yapan biri olmanız gerekmiyor. Coğrafya olarak nerede bulunduğunuza bağlı. Marmara, Ege, Akdeniz gibi bölgelerdeyseniz hobiye dün başlayıp, Güney Doğu Anadolu'da 3 yıldır hobiyle ilgilenen birinden daha fazla kraliçe bulabilirsiniz. Ayrıca kendi şansınızı yaratabilirsiniz.

Son düzenleme:

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Kraliçe bulmak için hobiyi aylardır ya da yıllardır yapan biri olmanız gerekmiyor. Coğrafya olarak nerede bulunduğunuza bağlı. Marmara, Ege, Akdeniz gibi bölgelerdeyseniz hobiye dün başlayıp, Güney Doğu Anadolu'da 3 yıldır hobiyle ilgilenen birinden daha fazla kraliçe bulabilirsiniz. Ayrıca kendi şansınızı yaratabilirsiniz.
öyle demeyin ya güney doğuda da bir dünya tür var arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasın :)

Benkimim

Yumurta
Üye
Hocam uşakta yaşıyorum ben ama sanctus görmedim 2-3 yıldır gördüğüm her canlıyı inceliyorum santus görmedim inşallah görürüm :)

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Hocam uşakta yaşıyorum ben ama sanctus görmedim 2-3 yıldır gördüğüm her canlıyı inceliyorum santus görmedim inşallah görürüm :)
1645284056510.png
tablodan yaşadığınız şehirlere bakabilirsiniz
taboya göre uşakta 21 ila 50 arasında tür var yüksek ihtimalle sanctus da vardır sanctus için kurak çam ormanlarına bakın