Nerden buldunArkadaşlar bu gün ilk kralicemi aldım sanctus karanlık bı yere koydum ilk yumurta çıkınca tekrar buraya atacagim yapacağım işlemleri az çok biliyorum inşallah başaralı olurum
Bence bu işi para için yapanlara prim vermemek lazım ama senin kararın tabikiundergroundantworld burdan aldım hocam bulmam zor benim 😔
Hocam çok doğru söylüyorsun ama sancthus bulmam zor benim karınca bulmam bile zor çünkü ilk defa başlıyorum insalalh bununla kraliçeyi ayırt etmeyi öğrenir 3 5 tane de messor bulurum 😀Bence bu işi para için yapanlara prim vermemek lazım ama senin kararın tabiki
Karınca çiftliğim videolarından daha çok bilgi alabilirsin inşaallah bulursunHocam çok doğru söylüyorsun ama sancthus bulmam zor benim karınca bulmam bile zor çünkü ilk defa başlıyorum insalalh bununla kraliçeyi ayırt etmeyi öğrenir 3 5 tane de messor bulurum 😀
Aynen yok bakalım oda sıcaklığında full karanlık yer yaptım takipteyimyumurtası veya işçisi yok sanırım
Dostum hepsini izledim zaten daha fazlasını da ama karınca bulmak tam bir şans işi ve o şans bende genel olarak olmadığı için bulmam zor 😀Karınca çiftliğim videolarından daha çok bilgi alabilirsin inşaallah bulursun
sıcak havalarda uçuşunu gerçekleştiren bir canlı. bu zamana kadar yumurta ve işçi çıkarmaması enteresan. umarım çifleşmemiş değildirAynen yok bakalım oda sıcaklığında full karanlık yer yaptım takipteyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Dostum hepsini izledim zaten daha fazlasını da ama karınca bulmak tam bir şans işi ve o şans bende genel olarak olmadığı için bulmam zor 😀
Bende ondan korkuyorum bakalım yapacak bişi yok olmadı uçuş zamanı salarim artık napalim😔sıcak havalarda uçuşunu gerçekleştiren bir canlı. bu zamana kadar yumurta ve işçi çıkarmaması enteresan. umarım çifleşmemiş değildir
Kraliçe bulmak için hobiyi aylardır ya da yıllardır yapan biri olmanız gerekmiyor. Coğrafya olarak nerede bulunduğunuza bağlı. Marmara, Ege, Akdeniz gibi bölgelerdeyseniz hobiye dün başlayıp, Güney Doğu Anadolu'da 3 yıldır hobiyle ilgilenen birinden daha fazla kraliçe bulabilirsiniz. Ayrıca kendi şansınızı yaratabilirsiniz.Hocam çok doğru söylüyorsun ama sancthus bulmam zor benim karınca bulmam bile zor çünkü ilk defa başlıyorum insalalh bununla kraliçeyi ayırt etmeyi öğrenir 3 5 tane de messor bulurum 😀
öyle demeyin ya güney doğuda da bir dünya tür var arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasınKraliçe bulmak için hobiyi aylardır ya da yıllardır yapan biri olmanız gerekmiyor. Coğrafya olarak nerede bulunduğunuza bağlı. Marmara, Ege, Akdeniz gibi bölgelerdeyseniz hobiye dün başlayıp, Güney Doğu Anadolu'da 3 yıldır hobiyle ilgilenen birinden daha fazla kraliçe bulabilirsiniz. Ayrıca kendi şansınızı yaratabilirsiniz.
Hocam uşakta yaşıyorum ben ama sanctus görmedim 2-3 yıldır gördüğüm her canlıyı inceliyorum santus görmedim inşallah görürümKraliçe bulmak için hobiyi aylardır ya da yıllardır yapan biri olmanız gerekmiyor. Coğrafya olarak nerede bulunduğunuza bağlı. Marmara, Ege, Akdeniz gibi bölgelerdeyseniz hobiye dün başlayıp, Güney Doğu Anadolu'da 3 yıldır hobiyle ilgilenen birinden daha fazla kraliçe bulabilirsiniz. Ayrıca kendi şansınızı yaratabilirsiniz.
özel olarak oraları inceliycem uçuş zamanı gelince eyvallah hocamEkli dosyayı görüntüle 1627
tablodan yaşadığınız şehirlere bakabilirsiniz
taboya göre uşakta 21 ila 50 arasında tür var yüksek ihtimalle sanctus da vardır sanctus için kurak çam ormanlarına bakın
Bulurlar bulmasına da arada elbette bir fark var. Örnek vermek için kullandım. 🤷♀️öyle demeyin ya güney doğuda da bir dünya tür var arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasın![]()
başarılar dilerim hocam, devamını da bekliyoruz.Arkadaşlar bu gün ilk kralicemi aldım sanctus karanlık bı yere koydum ilk yumurta çıkınca tekrar buraya atacagim yapacağım işlemleri az çok biliyorum inşallah başaralı olurum
Eyvallah hocam ilk yumurtayı görür görmez devam edeceğimbaşarılar dilerim hocam, devamını da bekliyoruz.