Hayırlı olsun. Şekerli suyu bugün verebilir, yarında protein takviyesi ve yemleme düzenine geçebilirsiniz.İlk işçiler geldi ne yapmalıyım?
Şuanlık elimde kurt yok ne verebilirim? yumurta beyazı diyolar doğrumudur?Hayırlı olsun. Şekerli suyu bugün verebilir, yarında protein takviyesi ve yemleme düzenine geçebilirsiniz.
Şekerli su vermeye devam edin ve canlı yem temin etmeye çalışın. Koloniniz henüz kurulmamışken, alternatif protein arayışıyla kraliçeyi riske atmayın lütfen.Şuanlık elimde kurt yok ne verebilirim? yumurta beyazı diyolar doğrumudur?
Mümkünse un kurdu aldıktan sonra un kurdu verin. Eğer hiç yoksa beyazından ziyade sarısını verebilirsiniz iyi pişirmek şartıyla.Şuanlık elimde kurt yok ne verebilirim? yumurta beyazı diyolar doğrumudur?
Alternatif proteinin sıkıntısı kısa vadede değil koloniye ve kraliçeye uzun vadede zarar vermesi. Ulaşılabilir kedi mamalarının içi çok şaibeli. Kedinize de vermeyin. Şahsen sadece su ile ilerlerim paket ürün vermem. Dışarıdaki koloniler her besine ilgili zaten. Şuanlık en iyisi canlı yemi beklemek.Kedi maması verebilirsiniz tek sefer olmak şartıyla. Dışardaki Tetramoriumlar çok seviyor kedi mamasını. İçeriğine iyi bakın yağı ve tuzu olursa daha az risk oluşturur. Sadece bir tavsiye denedikten sonra bir sorun çıkarsa sorumluluk almak istemem. Ben denedim orta-yüksek kalitede bir mamayla bir sorun olmadı. Size kalmış dediğim gibi.
Hocam karides haşlanıp verilebiliyor diye görmüştüm ama hiç bilgim yok karides konusunda daha bilgili kişilere sorun.Şuanlık elimde kurt yok ne verebilirim? yumurta beyazı diyolar doğrumudur?
Satanlar 100 tane satıyo en az alsam bittmez böcek olurlar.Şekerli su vermeye devam edin ve canlı yem temin etmeye çalışın. Koloniniz henüz kurulmamışken, alternatif protein arayışıyla kraliçeyi riske atmayın lütfen.
Forum da nasıl bakılacağının rehberi var ayrıca bakması zahmetli de değil bence 100 tane alıp kültür yapmaya değer, ayrıca isterseniz buzdolabına koyarsınız bu sayede çok daha yavaş böcek olurlarSatanlar 100 tane satıyo en az alsam bittmez böcek olurlar.
Hocam,aynı şehirde olduğunuz forum kullanıcılarından rica edebilirsiniz.Bu konuda yardım edeceklerdir.Zaten size farklı evredeki yemlerden verirler,bu sayede kendi yeminizi üretebilirsiniz.Satanlar 100 tane satıyo en az alsam bittmez böcek olurlar.
Acaba ölçekleri nedir?Şekerli su vermeye devam edin ve canlı yem temin etmeye çalışın. Koloniniz henüz kurulmamışken, alternatif protein arayışıyla kraliçeyi riske atmayın lütfen.
1 kaşık şekere 3 kaşık su şeklinde yapıyorum ben. 3'te 1 olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bi pamuğa yedirip verirsiniz.Acaba ölçekleri nedir?
Pamuk yerine yağşı kağıt da kullanabilirsiniz tüpün batma ihtimali azalıyor.1 kaşık şekere 3 kaşık su şeklinde yapıyorum ben. 3'te 1 olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bi pamuğa yedirip verirsiniz.
Önemli olan oranı; isterseniz çay kaşığı kullanın, isterseniz tatlı kaşığı, sadece orana dikkat edin. Şekerli suyu bir kulak çöpünün pamuğuna yedirip, pamuk kısmını keserek tüpün içine koyabilirsiniz. Tüpün içi yapış yapış olmasın diye de altına altlık olarak alüminyum folyo ya da yağlı kâğıt koyabilirsiniz.Çay kaşığı değil mi?