V
Vedad
Selamlar, tetremorium kraliçemin ilk işçisi çıktı. Şekerli su vermeyi düşünüyorum lakin ballı su daha mı iyi olur? Ölçüsü ne olmalı? Hangi besinleri vermeliyim? Detaylı anlatırsanız sevinirim.
Ben şekerli su veriyorum, çay bardağının dibini kaplayacak kadar şeker üzerine çok az su koyuyorum. Eğer şeker çözünmezse biraz daha su ekliyorum. Protein olarak mikro un kurdunun kafasını kesip verebilirsin ya da bufalo kurdu. Tetralar yarı hasatçı diye biliyorum. İlk isçi nanitik olduğu için kırarak bir kaç tane tohum vermende iyi olur.Selamlar, tetremorium kraliçemin ilk işçisi çıktı. Şekerli su vermeyi düşünüyorum lakin ballı su daha mı iyi olur? Ölçüsü ne olmalı? Hangi besinleri vermeliyim? Detaylı anlatırsanız sevinirim.
Beslemek için erken. İlk işçiler öndeki kuru pamuğu çekiştirmeye başlayınca besleme yapabilirsin.yumurta bal karışımı ve şekerli su verdim ama kraliçe verdiğim kısma hiç gittiğini görmedim. Bocada etmedim aslında az sıkmama rağmen 2 işçiden 1'i boğulmuştu![]()
ölen işçiyi çıkarmam gerekir mi?Beslemek için erken. İlk işçiler öndeki kuru pamuğu çekiştirmeye başlayınca besleme yapabilirsin.
öyle yaptım ama kraliçe yemedi şuanda gayet mutlu ve sağlıklı gözüküyorİlk işçi çıktığı zaman yapman lazım diye biliyorum
Selamlar, tetremorium kraliçemin ilk işçisi çıktı. Şekerli su vermeyi düşünüyorum lakin ballı su daha mı iyi olur? Ölçüsü ne olmalı? Hangi besinleri
Un kurdu verme sadece şekerli su ver onuda damlatma tüpe sürsen yeter yoksa yapışıp boğulup un kurdunu sonraki işçilerde deneyebilirsinSelamlar, tetremorium kraliçemin ilk işçisi çıktı. Şekerli su vermeyi düşünüyorum lakin ballı su daha mı iyi olur? Ölçüsü ne olmalı? Hangi besinleri vermeliyim? Detaylı anlatırsanız sevinirim.
Yapışır hayvanlar olmaz en azından sulandır kolay çıkartabilBen direkt bal veriyorum öyle daha çok ilgileniyorlar. Ve şuan bı unkurdiyla bı besleme yapmanın zamanı gelmiş