Test tüpünün içinde ıslak pamuğa değmeyecek şekilde tohum çeşitleri koyabilirsin arada da un kurduyla destekleyebilirsinMerhaba, sizce hasatçı karıncamı ne ile beslemeliyim?
Muhabbet kuşu yemi ya da çim tohumu. Çim tohumu suya değerse 2 gün sonra yeşil şeyler görürsün.Merhaba, sizce hasatçı karıncamı ne ile beslemeliyim?
Sarı darı - beyaz darı - aspir tohumu - kenevir tohumu - chia tohumu - ay çekirdeği içi - buğday (ezilerek verilmeli) haftada bir iki kez ballı veya şekerli su hafta bir iki kez de un kurdu.Merhaba, sizce hasatçı karıncamı ne ile beslemeliyim?
protein olarak un kurdu verebilirsin tohum olarakta çim tohumu veya muhabbet kuşu yemide kullana bilirsinMerhaba, sizce hasatçı karıncamı ne ile beslemeliyim?
Test tüpünü uygun şekilde hazırlayıp tamamen karanlık ve titreşimsiz bir ortam sağladı isen bir haftaya yumurtaların olur ama bu bir hafta içinde açıp açıp bakma rahatsız etme bir hafta sabret aksi halde yumurtasını stresten yiyebilir. En kötü iki hafta beklersin bir hafta boyunca inzivaya bırakve bir soru daha soracağım messor kraliçe karıncaya daha bugün sahip oldum ve 2 tane buldum ilk yumurtasını ne zaman çıkartır merak ediyorum
Kraliçe olduğunu fotoğraf atıp forumda teyitlettin mibiliyor musunuz ben daha dün kraliçe karınca aramaya başladım ve bugün buldum
teşekkürler
Siz yinede garanti altına almak için güzel bir kaç fotoğraf çekip foruma konu açın, forumda bu konunun gerçekten uzmanı ve çok bilgili arkadaşlarımız var onlarda teyit etsin çok daha sağlıklı olurhayır ama bir arkadaşım var uzun süredir karınca besliyor o onayladı