Hasatçı karınca ne ile beslenir?

Akme

Yumurta
Üye
Merhaba, sizce hasatçı karıncamı ne ile beslemeliyim?

alisamilkale00

Pupa
Üye
Kanalda izlemiştim, muhabbet kuşu yemleri yiyorlarmış, tabi un kurdu da eksik etmeyin. Çiha tohumu da yerler. Ben bahçedeki doğal koloniye karışık kuruyemiş bırakıyordum badem fındık leblebi kuru üzüm, özellikle kuru üzüm vahşice saldırıyorlardı :))

cosmos

Pupa
Üye
Merhaba, sizce hasatçı karıncamı ne ile beslemeliyim?
Sarı darı - beyaz darı - aspir tohumu - kenevir tohumu - chia tohumu - ay çekirdeği içi - buğday (ezilerek verilmeli) haftada bir iki kez ballı veya şekerli su hafta bir iki kez de un kurdu.

Akme

Yumurta
Üye
ve bir soru daha soracağım messor kraliçe karıncaya daha bugün sahip oldum ve 2 tane buldum ilk yumurtasını ne zaman çıkartır merak ediyorum

Akme

Yumurta
Üye
biliyor musunuz ben daha dün kraliçe karınca aramaya başladım ve bugün buldum

teşekkürler

cosmos

Pupa
Üye
ve bir soru daha soracağım messor kraliçe karıncaya daha bugün sahip oldum ve 2 tane buldum ilk yumurtasını ne zaman çıkartır merak ediyorum
Test tüpünü uygun şekilde hazırlayıp tamamen karanlık ve titreşimsiz bir ortam sağladı isen bir haftaya yumurtaların olur ama bu bir hafta içinde açıp açıp bakma rahatsız etme bir hafta sabret aksi halde yumurtasını stresten yiyebilir. En kötü iki hafta beklersin bir hafta boyunca inzivaya bırak

biliyor musunuz ben daha dün kraliçe karınca aramaya başladım ve bugün buldum

teşekkürler
Kraliçe olduğunu fotoğraf atıp forumda teyitlettin mi

Akme

Yumurta
Üye
hayır ama bir arkadaşım var uzun süredir karınca besliyor o onayladı

cosmos

Pupa
Üye
hayır ama bir arkadaşım var uzun süredir karınca besliyor o onayladı
Siz yinede garanti altına almak için güzel bir kaç fotoğraf çekip foruma konu açın, forumda bu konunun gerçekten uzmanı ve çok bilgili arkadaşlarımız var onlarda teyit etsin çok daha sağlıklı olur