Eğer yumurtaları patlattıysa iyi birşey değil ama aman aman kötü birşey de değil stresten yapar diye biliyorum.Bu iyi bir şey mi?
Teşekkürler yorumun için cansın.
Eğer yumurtaları patlattıysa iyi birşey değil ama aman aman kötü birşey de değil stresten yapar diye biliyorum.Bu iyi bir şey mi?
Teşekkürler yorumun için cansın.
Temizlemem falan lazım mi?Eğer yumurtaları patlattıysa iyi birşey değil ama aman aman kötü birşey de değil stresten yapar diye biliyorum.
Hayır.Temizlemem falan lazım mi?
stresten olsa gerek hocam kargo sürecinde çok sarsıldıysa eğer. Şu an için sakinse problem yok ama 1-2 hafta kadar kontrol etmeyin tekrar yumurtlayacaktır muhtemelen.Bu iyi bir şey mi?
o zaman işçilerinki ne kraliçeyle aynısını yapıyorlar.Yumurtalarını patlatmış.
Ne yapıyorlar daha fazla açar mısınız eğer bu sizin koloninizdede oluyorsa evet işçiler de yapabilir.Nasıl yani o zaman işçilerinki ne kraliçeyle aynısını yapıyorlar.
hocam siz de ki olma sebebi hakkında bilginiz var mı? Beslenme değişikliği midir? Stresten midir? Yada konu hakkında bir bilginiz var mı?Nasıl yani o zaman işçilerinki ne kraliçeyle aynısını yapıyorlar.
Bende bu konuya çok hakim değilim kendi konumda öğrendiğim bir şey, bir kaç makale okuyup geri dönüş yapacağım o sırada biraz daha açıklarsanız çok iyi olur.o zaman işçilerinki ne kraliçeyle aynısını yapıyorlar.
Eğer işçi çıkarmaya devam ediyorsa trophic egg kalıntıları olduğunu düşünüyorum. Trophic eggler döllenmemiş sadece besin kaynağı olarak üretilen yumurtalardır.o zaman işçilerinki ne kraliçeyle aynısını yapıyorlar.
Siz gözlemleyebilir misiniz 1 hafta sonra baksanız ben aynı sıvıyı bir daha salgılamaz diye düşünüyorum ama siz yinede bakın eğer yuva belirlemek için yaptıysa bu tüpe bir daha yapmaz ben de ne için yaptıklarını merak ediyorum ❤️