Dostum un kurdu ve yahut yediği başka bir şey verdin’ mi? Yemiyor dedin de ne veriyorsun acaba?Leopard geckom yemek yemiyor ne yapabilirim Ekli dosyayı görüntüle 433
hocam canlı yem türlerinin hepsini denediniz mi, belki başka şeylerden hoşlanıyor olabilir. bu durumdan muzdarip olan başka üyeler de varsa size yardımcı olabilecektir. öneri olarak başlık açarken daha detaylı belirtin ki insanlar ne sıkıntınız olduğunu anlasın ve umarım çözüm bulabilirsiniz.Leopard geckom yemek yemiyor ne yapabilirim Ekli dosyayı görüntüle 433
ısıtıcıyı 1-2 derece azaltabilirsin bir de cırcır böceği, çekirge gibi farklı yem türlerini denemeni öneririm her canlının sevdiği yiyecekler farklı olabiliyor yine yemesse artık mecburen assist feeding denemen gerekir.Şöyle anlatayım şu an 9 aylık ısıtıcısı 34 de ortamın her şeyini sağlıyorum un kurdu+dubia veriyorum.Lakin şu an bir gözünün korneasını deldiği için göremiyor gözüyle yaklaşık 2 haftadır uğraşıyorum ama bu süreçte ne yaptıysam yem yediremedim.
Dostum ayni seyleri yasadim benim ilk leopard geckom un bir gozu kor ici ve istahtan kesilmisti yemler fark edemiyordu daha hareketli yemler kullan ve kenelde burnuna agzine deydir yemi ben oyne cozmustum biraz zahmetli oluyor ama eninde sonunda yedi yemez ise asist feedin deneye bilirsin.Şöyle anlatayım şu an 9 aylık ısıtıcısı 34 de ortamın her şeyini sağlıyorum un kurdu+dubia veriyorum.Lakin şu an bir gözünün korneasını deldiği için göremiyor gözüyle yaklaşık 2 haftadır uğraşıyorum ama bu süreçte ne yaptıysam yem yediremedim.