Evimin mutfağında yuva var her sene aktif uçuş oluyor ne yapmalıyım?
Evi ilana koy biz alırız.Evimin mutfağında yuva var her sene aktif uçuş oluyor ne yapmalıyım?
Benim için iyi ama ev ahalisi bu işten memnun değil ben kıraliçelerden kapacam zaten ama evdeki koloniyi yok edecekler bu gidişleEvi ilana koy biz alırız.
Uçuş olduğunda zaten illa haberin oluyor, kıraliçeyi nasıl çıkarabilirim ?bu bana göre iyi bir şey evimin içinde her gün gelip bakardım uçuş varmı diye çözüme gelirsek ilaçlama veya içinden kraliçeyi çıkarıp işçileriyle doğaya salabilirsiniz
Koloniyi komple kraliçeyle birlikte al, koloni mutafktaysa tabii. Mümkün olduğunca fazla işçi almaya çalış, kraliçeyi kesin al zaten; alate varsa onları da al.Benim için iyi ama ev ahalisi bu işten memnun değil ben kıraliçelerden kapacam zaten ama evdeki koloniyi yok edecekler bu gidişle
Uçuş olduğunda zaten illa haberin oluyor, kıraliçeyi nasıl çıkarabilirim ?
Bir çay bardağı suya limon sıkın ve suyu şırınga yardımıyla koloninin giriş çıkış yaptığı deliğe ortalama 5 dk kadar sıkın koloninin boyutuna göre sürer ve eğer koloni uçuş yapacak kadar büyükse biraz sıkıntı ama bu yöntemle kraliçe dahil tüm işçileri yuvadan çıkmalarını sağlarsınız bir videosu vardı bulursam buraya bırakırım.Kraliçeyi nasıl yuvadan dışarı çıkarabilirim orasını bilmiyorum
Kraliçeyi nasıl yuvadan dışarı çıkarabilirim orasını bilmiyorum