Discord'a alternatif

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Malumunuz Discord ülkemizde yasaklandı, ve Discord yetkilileri Discord'un Türkiye'de yasaklanmasını çok umursamıyor, bu yüzden Discord'un açılacağını sanmıyorum. Karınca Çiftliğim Discord sunucusunun da aktifliği yasak nedeniyle iyice düştü. Discord sunucumuza VPN ile girsek bile aktiflik az olduğundan aktif az olduğundan en fazla 3-5 kişi aktif oluyor, ne fikir alışverişi yapacak ne de sohbet edecek insan olmuyor. Bir soru soruyorsun cevap geç geliyor vb. Bir sürü negatif yönü var. Bu nedenler dolayısıyla başka bir platformda benzer bir topluluk kurulması taraftarıyım. Değerli Karınca Çiftliğim Discord sunucusu üyelerinin ve Karınca Çiftliğim forum üyelerinin görüşlerini bekliyorum.

waynhen

Pupa
Üye
Guilded diye bı uygulama var en benzeri odur.Müzik botu vs. şeyler yok ve roller felan nasıl olur bilemem.Ama daha iyi bı platforma geçene kadar kullanılabilir.Bence güzelde ses kalitesi sohbet odaları vs.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Guilded diye bı uygulama var en benzeri odur.Müzik botu vs. şeyler yok ve roller felan nasıl olur bilemem.Ama daha iyi bı platforma geçene kadar kullanılabilir.Bence güzelde ses kalitesi sohbet odaları vs.
Biraz araştırdım, discord'un "Made in China" versiyonu gibi geldi. Hangisi daha iyidir bilmiyorum ama neredeyse her şey aynı.

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Benim aklımda Revolt adlı bir uygulama var daha çok benzediğini düşünüyorum.