Ben bu kaynakları müsaitliğimde tek tek okuyacağım. Rica ediyorum siz de okuyunuz. Verdiğiniz bilgi doğruysa bile bilgiyi paylaştığınız yöntem yanlış. Velev ki verdiğiniz bilgi doğru, siz bu bilgiye kendi deneyimleriniz ve bireysel araştırmalarınız sayesinde ulaştıysanız bu konuda makale yazmaya acilen başlamalısınız ki engin bilgileriniz boşa gitmesin. Ha yapay zekadan aldığınız cevabı copy-paste yaptıysanız ki öyle yapmışsınız rica ediyorum bu cevabı kendinize saklayınız. Çünkü chatgpt veya benzeri yapay zeka sistemlerinin yaptığı şey sorulan sorulara çeşitli kaynaklardan yardım alarak yorum üretmektir. Dolayısıyla chatpgt ne kadar (güvenilir) kaynaktan yardım alırsa alsın günün sonunda yaptığı şey yorumdan ibarettir. Üstelik bu hobiyle alakalı aradığımız her sorunun ya da problemin doğru yanıtı chatgptde var ise bu forumun var olma amacı ne? Burada yapılan şey salt bilgi aktarımından ziyade deneyimle yoğurulmuş bilgilerin paylaşımıdır. Benim açımdan bu konuya verilen 'doğal seçilim' yanıtı sizin chatgpt'den copy paste yapıp paylaştığınız sayısal değerlerden çok daha elzem. Sanıyorum bu hobi hakkında bilince sahip diğer arkadaşlar için de aynısı geçerli.