Emir1 Pupa Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Tepkime puanı 74 12 Mar 2025 #1 Cinsi hakkında yardımcı olur musunuz?
Çözüm Aquila 12 Mar 2025 Türü Prenolepis nitens, gerekli bilgi için başka bir konudan bir mesajın linkini aşağıya bırakıyorum. Türü nedir? kraliçe olduğunu biliyorum ama hangi cins olduğuna tam emin değilim,prenolopis nitens olduğunu düşünüyorum. karincaciftligim.com
Türü Prenolepis nitens, gerekli bilgi için başka bir konudan bir mesajın linkini aşağıya bırakıyorum. Türü nedir? kraliçe olduğunu biliyorum ama hangi cins olduğuna tam emin değilim,prenolopis nitens olduğunu düşünüyorum. karincaciftligim.com
Aquila Media Üye Katılım 5 Ağu 2022 Mesajlar 188 Çözümler 69 Tepkime puanı 356 12 Mar 2025 #2 Türü Prenolepis nitens, gerekli bilgi için başka bir konudan bir mesajın linkini aşağıya bırakıyorum. Türü nedir? kraliçe olduğunu biliyorum ama hangi cins olduğuna tam emin değilim,prenolopis nitens olduğunu düşünüyorum. karincaciftligim.com Oyla 0 Downvote Çözüm
Türü Prenolepis nitens, gerekli bilgi için başka bir konudan bir mesajın linkini aşağıya bırakıyorum. Türü nedir? kraliçe olduğunu biliyorum ama hangi cins olduğuna tam emin değilim,prenolopis nitens olduğunu düşünüyorum. karincaciftligim.com