Emir1 Larva Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Tepkime puanı 53 12 Mar 2025 #1 Cinsi hakkında yardımcı olur musunuz?
Çözüm A A Aquila 12 Mar 2025 Türü Prenolepis nitens, gerekli bilgi için başka bir konudan bir mesajın linkini aşağıya bırakıyorum. Türü nedir? kraliçe olduğunu biliyorum ama hangi cins olduğuna tam emin değilim,prenolopis nitens olduğunu düşünüyorum. karincaciftligim.com
Türü Prenolepis nitens, gerekli bilgi için başka bir konudan bir mesajın linkini aşağıya bırakıyorum. Türü nedir? kraliçe olduğunu biliyorum ama hangi cins olduğuna tam emin değilim,prenolopis nitens olduğunu düşünüyorum. karincaciftligim.com
A Aquila Pupa Üye Katılım 5 Ağu 2022 Mesajlar 99 Çözümler 19 Tepkime puanı 144 12 Mar 2025 #2 Türü Prenolepis nitens, gerekli bilgi için başka bir konudan bir mesajın linkini aşağıya bırakıyorum. Türü nedir? kraliçe olduğunu biliyorum ama hangi cins olduğuna tam emin değilim,prenolopis nitens olduğunu düşünüyorum. karincaciftligim.com Oyla 0 Downvote Çözüm
Türü Prenolepis nitens, gerekli bilgi için başka bir konudan bir mesajın linkini aşağıya bırakıyorum. Türü nedir? kraliçe olduğunu biliyorum ama hangi cins olduğuna tam emin değilim,prenolopis nitens olduğunu düşünüyorum. karincaciftligim.com