Bencede pheidole prensesi.Cinsi ne? Bence Pheidole ama emin olmak istedim. Teşekkürler.
Pheidole gibi gözüküyor. Daha net fotoğraf atar mısın?Cinsi ne? Bence Pheidole ama emin olmak istedim. Teşekkürler.
Bencede pheidole prensesi.Cinsi ne? Bence Pheidole ama emin olmak istedim. Teşekkürler.
Aphaenogaster'e nasıl benzettiniz hocam?Bence ya Aphaegonester ya da Pheidole
Daha iyi fotoğraflar atar mısınız?Bence ya Aphaegonester ya da Pheidole
Malesef artabileceğim en iyi fotoğraflar bunlar şuanlık.Daha iyi fotoğraflar atar mısınız?
Ben abdomenle thoraxın birleşimi yani o ikisinin birleştiği bölgeyi benzettim. Hem gözle görmek farklı oluyor ama Pheidole daha olası.Aphaenogaster'e nasıl benzettiniz hocam?
2. fotoğrafta kafası bir garip gözüküyor sebebi nedir.Malesef artabileceğim en iyi fotoğraflar bunlar şuanlık.
Ben abdomenle thoraxın birleşimi yani o ikisinin birleştiği bölgeyi benzettim. Hem gözle görmek farklı oluyor ama Pheidole daha olası.
Anlamadım. Biraz önce baktığımda nemli pamuga sıkıştıgini gördüm. Kanadı hasar gördü ama düzeltmiş kanadini. Arada bir böyle değişik değişik hareketler yapıyor abdomenini yukarı kaldırıp kanadina dokunuyo gibi gözüküyor normal mi?2. fotoğrafta kafası bir garip gözüküyor sebebi nedir.
AntWikide Turkiye kaydı yok.Pheidole Cf. Parva.
Türkiye’de var ama. AntWiki’de bazı türlerin kaydı yok.AntWikide Turkiye kaydı yok.
Türkiye için bakacaksanız AntWiki'den ziyade bunu öneririm:AntWikide Turkiye kaydı yok.
Evet, var geçen gün 2 tane buldum. Hangi konuda?Herkese teşekkürler. Çok fazla bulmak istedigim bir cins var Solenepsis şuan uçuşu var mı? Neler önerirsiniz?
Genel olarak şansımı arttiracak öneriler. Hava nasıldı bulduğunuzda?Evet, var geçen gün 2 tane buldum. Hangi konuda?