Bencede pheidole prensesi.Cinsi ne? Bence Pheidole ama emin olmak istedim. Teşekkürler.
Antalya/KemerPheidole kraliçesini hangi ilde buldunuz?
O halde kendine has belirgin karakteristik özellikleri ve bulunduğu ilden ötürü Parva olma olasılığı çok daha yüksek. Megacephala kayıtlı türlerimizdendir ve Parva ile benzer morfolojik özellikler gösterir. Yani iki ihtimal tür var, fotoğraflardan net yorum yapılamaz bu yüzden kendiniz kraliçeyi inceleyip iki türle de karşılaştırabilirsiniz, veya işçi çıkmasını bekleyebilirsiniz.Antalya/Kemer
Teşekkürler.O halde kendine has belirgin karakteristik özellikleri ve bulunduğu ilden ötürü Parva olma olasılığı çok daha yüksek. Megacephala kayıtlı türlerimizdendir ve Parva ile benzer morfolojik özellikler gösterir. Yani iki ihtimal tür var, fotoğraflardan net yorum yapılamaz bu yüzden kendiniz kraliçeyi inceleyip iki türle de karşılaştırabilirsiniz, veya işçi çıkmasını bekleyebilirsiniz.
Multi olur mu? Bi tane daha buldum aynısından.Yaşla nasıl hesap çalsınlar hocam, bir de pheidule değil pheidole![]()
Bakım rehberinde polijini (Multiqueen olabilir) yazıyor ama kesin değil. İsterseniz deneyebilirsiniz.Multi olur mu? Bi tane daha buldum aynısından.
Eğer sevmiş olduğunuz bir cins ise bence denemeyin çünkü genel olarak en az 1 tane tek kraliçe bulundurmak lazım eğer tutmazsa diye.Multi olur mu? Bi tane daha buldum aynısından.
Teşekkürler. Yapmayacağım.Eğer sevmiş olduğunuz bir cins ise bence denemeyin çünkü genel olarak en az 1 tane tek kraliçe bulundurmak lazım eğer tutmazsa diye.