Hepsi kraliçeye benziyor.Bu alanda çiftleşmeleri çok zor bir ihtimaldir ki aynı koloni ise neredeyse imkansız çünkü çoğu tür ensest yapmaz. Şahsen en doğrusu kanatlarını dökmüş bir kraliçe aramak illaki denk gelirsiniz.
Bu ortamda çiftleşmeleri imkansız karıncalar havada çiftleşirler bu ortamda da çiftleşmeleri imkansız.
Hayır hepsi ayrı yerlerden buldum 2 tanesi kanadını döktüYuva ağzından mi topladınız?
ÇifleşirBu ortamda çiftleşmeleri imkansız karıncalar havada çiftleşirler bu ortamda da çiftleşmeleri imkansız.
çiftleştirmek istemedim zaten dostum kraliçeler döllenmiş midir kanatlarını döktü 2 tanesiBu alanda çiftleşmeleri çok zor bir ihtimaldir ki aynı koloni ise neredeyse imkansız çünkü çoğu tür ensest yapmaz. Şahsen en doğrusu kanatlarını dökmüş bir kraliçe aramak illaki denk gelirsiniz.
İmkansız değil ama düşük bir ihtimal hocam.Bu ortamda çiftleşmeleri imkansız karıncalar havada çiftleşirler bu ortamda da çiftleşmeleri imkansız.
Kanat dökenler çiftlesmistir dökmeyenleri salabilirsiniz.Hayır hepsi ayrı yerlerden buldum 2 tanesi kanadını döktü
Çifleşir
çiftleştirmek istemedim zaten dostum kraliçeler döllenmiş midir kanatlarını döktü 2 tanesi
Biraz bekletmesi daha iyi bence hocam kanat dökmeyedebilir.Kanat dökenler çiftlesmistir dökmeyenleri salabilirsiniz.
Kanatların da yıpranma yada kopukluk yoksa büyük ihtimalle çiftleşmemistir. Genelde kısa sürede döküyorlar zaten.Biraz bekletmesi daha iyi bence hocam kanat dökmeyedebilir.
Hocam döllenmiş olduğunu anlamanın tek yolu ilk işçilerin çıkmasını beklemek. Tabi yumurtlamama gibi davranışlarda var. Bana göre bir yada iki hafta daha misafir olarak kalabilir. 😁Kanatların da yıpranma yada kopukluk yoksa büyük ihtimalle çiftleşmemistir. Genelde kısa sürede döküyorlar zaten.
Çok düşük bir ihtimal olabilir tabiki de ama döllenmemişse doğaya salmak en iyisi bence belki kendi kolonisini kurarsa önümüzdeki senelerde kraliçe bulmamızda yardımcı olur.😁Hocam döllenmiş olduğunu anlamanın tek yolu ilk işçilerin çıkmasını beklemek. Tabi yumurtlamama gibi davranışlarda var. Bana göre bir yada iki hafta daha misafir olarak kalabilir. 😁
Tabiki hocam, arkadaşa kalmış bir tercih buda saygılar. 😀Çok düşük bir ihtimal olabilir tabiki de ama döllenmemişse doğaya salmak en iyisi bence belki kendi kolonisini kurarsa önümüzdeki senelerde kraliçe bulmamızda yardımcı olur.😁
Kanka çifteltirmek istemediysenfe fotoğraftan çiftleşip çiftleşmediğini anlayamayız kanatlıysa biraz tüpte tutacaksın kanat dökmesini veya yumurta bırakmasını bekliceksin. Ayrıca mümkün değil çiftleşmezler ben 1 prens birde prenses koydun sandım.Hayır hepsi ayrı yerlerden buldum 2 tanesi kanadını döktü
Çifleşir
çiftleştirmek istemedim zaten dostum kraliçeler döllenmiş midir kanatlarını döktü 2 tanesi