Sıcaklığı artırın, proteini dayayın; gerisi geliyor. Elinizdekinin yetişkin olduğundan emin misiniz? Genel olarak Tartarada %60 dişi, %40 erkek oranı olması gerekir. Hiç yavru aldınız mı, yoksa direkt üretime mi başlayamadınız?
Forumda bir süre gezindikten sonra hiçbir canlı yem konusu olmadığını farkettim. Hobideki en önemli şeylerden biri olan canlı yemlerin bakımının olmaması beni şaşırttı ve en basitinden başlayalım diyerek un kurdunu seçtim. Un kurdu (Tenebrio Molitor): Genelde fiyatı, kolay bulunabilirliği...
karincaciftligim.com
Morio Kurtları Morio kurdu, Orta Amerika ve Güney Amerika bölgelerinde yaşayan yaşamı boyunca yumurta, larva, pupa, böcek olmak üzere toplam 4 yaşam evresi geçiren bir eklem bacaklı canlı yem türüdür. Davranış ve Yapıları Morio kurtları saldırgan ve agresif canlılardır. Bu onları un...
karincaciftligim.com
Tartara üretkenliği ve besleyiciliği nedeniyle pek çok hobici tarafından tercih edilen bir yemdir. Bu hamamböcekleri tırmanamazlar ama erkeklerin uçtuğu bilinmektedir. Pek iyi tırmanamasalar da ben bariyer(el kremi, vazelin) sürmenizi tavsiye ederim. Beslediğiniz kabın üstünü kapalı tutunuz...
karincaciftligim.com
Bakım rehberlerini de okuyabilirsiniz.