1. Öncelikle herkese merhaba, ilk defa bitkili akvaryum kurduğumdan dolayı içine hangi canlıları koyabilirim ve koymalıyım bilmiyorum, bu sebeple bu konuyu açtım. Bana bu kurduğum akvaryuma koyabileceğim balık önerileri verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Akvaryum boyutu: 65-35-25 (Yaklaşık olarak 50 litre)
2. Kendim başlangıçta melek akvaryumu kurmayı düşünmüştüm ancak üstüne biraz araştırınca melek balığının daha yüksek akvaryumlarda bakılabileceğini gördüm. Ayrıca yanlış anlamadıysam eğer yanında lepistes gibi küçük balıkların barınmasına izin vermeyebiliyormuş ancak eğer yine de melek balığı besleyebilirsem söyleyebilir misiniz? Eğer besleyemezsem alternatif balık türleri önerilseniz çok sevinirim.
3. İçine akvaryumu temizlemesi için hangi canlıları koyabilirim?
4. İçine koyduğum kökün üzerinde beyaz bir şey oluştu, bundan nasıl kurtulabilirim ve akvaryuma zararı olur mu?

Akvaryum boyutu: 65-35-25 (Yaklaşık olarak 50 litre)
2. Kendim başlangıçta melek akvaryumu kurmayı düşünmüştüm ancak üstüne biraz araştırınca melek balığının daha yüksek akvaryumlarda bakılabileceğini gördüm. Ayrıca yanlış anlamadıysam eğer yanında lepistes gibi küçük balıkların barınmasına izin vermeyebiliyormuş ancak eğer yine de melek balığı besleyebilirsem söyleyebilir misiniz? Eğer besleyemezsem alternatif balık türleri önerilseniz çok sevinirim.
3. İçine akvaryumu temizlemesi için hangi canlıları koyabilirim?
4. İçine koyduğum kökün üzerinde beyaz bir şey oluştu, bundan nasıl kurtulabilirim ve akvaryuma zararı olur mu?

Moderatör tarafında düzenlendi: