Ararken hiç başka türlere den geldin mi?Güncelleme yaklaşık 1 buçuk saat aradım ama bulamadım.
Ararken hiç başka türlere den geldin mi?Güncelleme yaklaşık 1 buçuk saat aradım ama bulamadım.
şans işi biraz ya bende kraliçe aramaya çıktım hem de arkadaşımla oturup goygoy yapacağız bir şeyler atıştırıyorduk otururken arkadaşım aradığın bu mu dedi baktım ki ayağıma kendi gelmiş daha aramaya başlamadanGüncelleme yaklaşık 1 buçuk saat aradım ama bulamadım.
Evet Cardiocondyla buldum 1 tane.Ararken hiç başka türlere den geldin mi?
İyimişEvet Cardiocondyla buldum 1 tane.
Çok mutlu oldum hocam güzel bir koloni kurmanız dileğiyle hayırlı olsun.Evet dostlar 25 Mayıstan beridir arayıp bulamadığım Camponotus Baldacci kraliçem kanatlarını döktü (ondan önceki dökmemişti), günlüğün sonu artık kraliçenin günlüğü gelicek.Ekli dosyayı görüntüle 68630
Saolun hocam.Çok mutlu oldum hocam güzel bir koloni kurmanız dileğiyle hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu günlüğü Camponotus bulma günlüğü diye açmıştım sonlandırırkende Camponotus Baldacii bulup öyle sonlandırmıştım ama tam olarak istediğim tür değildi. Bugün an itibariyle istediğim türü bulmuş bulunmaktayım sizide bilgilendirmek isterim. Neredeyse 1 yıllık aramanın ardından uçuşuna denk geldim 1 tane aldım.Ekli dosyayı görüntüle 76365
Baldacci ye ne oldu hocamArkadaşlar merhaba, öncelikle bu günlüğü Camponotus bulma günlüğü diye açmıştım sonlandırırkende Camponotus Baldacii bulup öyle sonlandırmıştım ama tam olarak istediğim tür değildi. Bugün an itibariyle istediğim türü bulmuş bulunmaktayım sizide bilgilendirmek isterim. Neredeyse 1 yıllık aramanın ardından uçuşuna denk geldim 1 tane aldım.Ekli dosyayı görüntüle 76365
Hocam şuanda 1 pupası 1 tanede larvası var, ilk işçisi bu hafta içinde çıkar diye tahmin ediyorum.Baldacci ye ne oldu hocam
Biraz yavaş olmamışmı hocamHocam şuanda 1 pupası 1 tanede larvası var, ilk işçisi bu hafta içinde çıkar diye tahmin ediyorum.
Hocam bi ara yumurtalarını yedi anlamadığım şekilde 3 haftada 1 bakıyordum eksiklik oluyordu bide yumurtalar yavaş gelişti baya.Biraz yavaş olmamışmı hocam
Uykuya yatırdınızmıHocam bi ara yumurtalarını yedi anlamadığım şekilde 3 haftada 1 bakıyordum eksiklik oluyordu bide yumurtalar yavaş gelişti baya.
Hayır hocam yatırmalı mıyım ama ilk işçisi çıkmak üzere belki çıktıktan sonra.Uykuya yatırdınızmı
Hocam, benim de Camponotus türü bir kraliçem var. Bu türde bilgili olduğunuzu sanıyorum; ben bu hobide yeniyim ve bu benim ilk kraliçem. Henüz alt türünü bilmiyorum, acaba alt türlerine göre bakım şartları değişiklik gösterir mi?Hayır hocam yatırmalı mıyım ama ilk işçisi çıkmak üzere belki çıktıktan sonra.
Yatırmanız doğru olurdu hocam ama ilk sene yatırılmasada çok problem çıkacağını düşünmüyorum.Hayır hocam yatırmalı mıyım ama ilk işçisi çıkmak üzere belki çıktıktan sonra.
Değişiklik göstermez hocam.Hocam, benim de Camponotus türü bir kraliçem var. Bu türde bilgili olduğunuzu sanıyorum; ben bu hobide yeniyim ve bu benim ilk kraliçem. Henüz alt türünü bilmiyorum, acaba alt türlerine göre bakım şartları değişiklik gösterir mi?