Camponotus bulma günlüğü.

karıncagünüğü

Minör
Üye
Evet dostlar 25 Mayıstan beridir arayıp bulamadığım Camponotus Baldacci kraliçem kanatlarını döktü (ondan önceki dökmemişti), günlüğün sonu artık kraliçenin günlüğü gelicek :).1756594866238.jpeg

BayTheCruel

Pupa
Üye

karıncagünüğü

Minör
Üye
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu günlüğü Camponotus bulma günlüğü diye açmıştım sonlandırırkende Camponotus Baldacii bulup öyle sonlandırmıştım ama tam olarak istediğim tür değildi. Bugün an itibariyle istediğim türü bulmuş bulunmaktayım sizide bilgilendirmek isterim. Neredeyse 1 yıllık aramanın ardından uçuşuna denk geldim 1 tane aldım.16097.jpg

erdemkarınca

Larva
Üye
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu günlüğü Camponotus bulma günlüğü diye açmıştım sonlandırırkende Camponotus Baldacii bulup öyle sonlandırmıştım ama tam olarak istediğim tür değildi. Bugün an itibariyle istediğim türü bulmuş bulunmaktayım sizide bilgilendirmek isterim. Neredeyse 1 yıllık aramanın ardından uçuşuna denk geldim 1 tane aldım.Ekli dosyayı görüntüle 76365
Hayırlı olsun.

Kawius

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu günlüğü Camponotus bulma günlüğü diye açmıştım sonlandırırkende Camponotus Baldacii bulup öyle sonlandırmıştım ama tam olarak istediğim tür değildi. Bugün an itibariyle istediğim türü bulmuş bulunmaktayım sizide bilgilendirmek isterim. Neredeyse 1 yıllık aramanın ardından uçuşuna denk geldim 1 tane aldım.Ekli dosyayı görüntüle 76365
Baldacci ye ne oldu hocam

İlyas16

Yumurta
Üye
Hayır hocam yatırmalı mıyım ama ilk işçisi çıkmak üzere belki çıktıktan sonra.
Hocam, benim de Camponotus türü bir kraliçem var. Bu türde bilgili olduğunuzu sanıyorum; ben bu hobide yeniyim ve bu benim ilk kraliçem. Henüz alt türünü bilmiyorum, acaba alt türlerine göre bakım şartları değişiklik gösterir mi?

Kawius

Yumurta
Üye
Hayır hocam yatırmalı mıyım ama ilk işçisi çıkmak üzere belki çıktıktan sonra.
Yatırmanız doğru olurdu hocam ama ilk sene yatırılmasada çok problem çıkacağını düşünmüyorum.

Hocam, benim de Camponotus türü bir kraliçem var. Bu türde bilgili olduğunuzu sanıyorum; ben bu hobide yeniyim ve bu benim ilk kraliçem. Henüz alt türünü bilmiyorum, acaba alt türlerine göre bakım şartları değişiklik gösterir mi?
Değişiklik göstermez hocam.