Birde Üç günde bir kontrol ediyorum.1: tüpteki sarılık ne olabilir?
2: cataglyphis nodus kraliçesi ısı nem autworld uygun fakat 8 gündür yumurtlamadı normalmi?
Ekli dosyayı görüntüle 61747
Cata lat hakkında bilgili değilim ama 1 hafta 2 hafta gibi bir süre rahatsız etmezsen belki yumurtlar.Birde Üç günde bir kontrol ediyorum.
Genede ısıtma için kullandığım ışığı yakayım?Cata lat hakkında bilgili değilim ama 1 hafta 2 hafta gibi bir süre rahatsız etmezsen belki yumurtlar.
Genede ısıtma için kullandığım ışığı yakayım?
Sanırım yakman gerekiyor.
EvetBesleme yapıyor musunuz?
Ne ile besleme yapıyorsunuz?
Onların hepsini yaptım zaten.Ne ile besleme yapıyorsunuz?
Bu arada kontrol sıklığını azaltın, son beslemenizi kesilmiş canlı yemle yapıp tüpü kuma gömün. Minimum bir hafta hiçbir şekilde rahatsız etmeyin. Tüpün ağzını yarısına kadar kuma batırın. 1 hafta sonra hiç yumurta yoksa kraliçe döllenmemiş olabilir salabilirsiniz.
3 günde bir kontrol ediyorum demişsiniz?Onların hepsini yaptım zaten
Tüpün ağzını kapatıp 1 hafta bakmayacağım.Ben de 3 tane cata buldum hiçbiri daha yumurtlamadı 2 haftayı geçti. Forumda birisinde gördüm, dar bir alana koymuş orda 2 günde yumurtlamış ben de aynı taktiği deniyorum şu an. Outworlde koyunca tüm zamanını kaçmaya çalışarak ve sağda solda gezinerek harcıyor şimdi koyduğum yerde 3 gün hiç ellemeden tutup bakacağım ne olacak.
Tüpün ağzını kumla kapatırsan bu sefer içeri hava girmez ama.Tüpün ağzını kapatıp 1 hafta bıkmayacağım
Yok pamuk ile birde autworlden çıkarmayacağım ısı tam yerinde oluyorTüpün ağzını kumla kapatırsan bu sefer içeri hava girmez ama
Ban kraliceyi satın aldım herhangi bir yuvadan olurmu cata nodus işçisi?Çok yanlış yapıyorsunuz.
Cataglyphisler dar alanı sevmezler outworld şart.
Bazen kendilerini güvende hissetmedikleri için yumurtlamazlar. Köle işçi koymadıysanız eğer kraliçeyi bulduğunuz yerin yakınlarında yuva varsa oradan 1-2 tane minor işçi alabilirsiniz.
Bol bol besleme yapın, şekerli su ve un kurdunu severler.
Türünü bilmediğimiz için çok riskli olur. Önce türünü teyit etmek lazımBan kraliceyi satın aldım herhangi bir yuvadan olurmu cata nodus işçisi?
Benimki Ares'e benziyor.Türünü bilmediğimiz için çok riskli olur. Önce türünü teyit etmek lazım