Neyse ulaştım bakalım tek tek satıcılardan detayları kapayım sizlerede bilgi veririm, sonradan konuyu görüp almak isteyen olursada güncel bilgi sahibi olur. Çok ilan gezdim, başkanlarıda bu kadar uğraşıp şevkleri kırılmasınKalite olarak tabiki ant store ürünleri gibi çünkü fotoğraflardan anlaşıldığı gibi underground ant worldunki elde kırılacak hissi veriyor kalitesiz duruyo ama kırık felan gelince değişim yapılıyor kısa cevap ant store daha kaliteli ama fiyat pahalı onun dışında ant store de kaliteli duruyor benim bildiğim siteler bu kadar başka site de yoktur ya biri sahiplendirir sen alırsın yada satın alırsın olan birinden
Hocam kışın ağaç dalları ben size videosunu atıyım daha iyi anlarsınız site olarak benimde karışık kafam ama en ii leri antistic le ant store turkey gibi gelip bana ben size video linkini hemen atıyım
Ülkemiz merkezli olmaya yakın ama EU içerik sunan bir tek AntCube biliyorum. Sizin dediğiniz hangisi?Hocam benim bildiğim bu kadar site var yabancı ülkelerden gelen var heralde bitane onu da önermiolar ya beklicez uçuşların başlamasını stoklar yenilenir yada sitedekilerle yetinicez gibi duruyo
Bu video ne içinKalite olarak tabiki ant store ürünleri gibi çünkü fotoğraflardan anlaşıldığı gibi underground ant worldunki elde kırılacak hissi veriyor kalitesiz duruyo ama kırık felan gelince değişim yapılıyor kısa cevap ant store daha kaliteli ama fiyat pahalı onun dışında ant store de kaliteli duruyor benim bildiğim siteler bu kadar başka site de yoktur ya biri sahiplendirir sen alırsın yada satın alırsın olan birinden
Hocam kışın ağaç dalları ben size videosunu atıyım daha iyi anlarsınız site olarak benimde karışık kafam ama en ii leri antistic le ant store turkey gibi gelip bana ben size video linkini hemen atıyım
Karınca bulmam için diyorsanız forumda bunu sormuştum, sırf o yüzden 2 gündür arıyorumda, her ne kadar öncesine kıyasla hevesim arşta olsada