Muhtemelen gelirken stres olur ve yumurtaları varsa yer. Bence elinize ulaştığında kış uykusuna yatırın.İnternetten Messor kraliçesi sipariş edeceğim. Yumurtası ile geliyormuş ama şu an Ocak 28 ve yumurtlar mı, işçi çıkar mı? Emin değilim ben daha yeniyim bu hobide.
Merhabalar nereden alıyorsunuz.(Yasak bişey yazdıysam kusura bakmayın)İnternetten Messor kraliçesi sipariş edeceğim. Yumurtası ile geliyormuş ama şu an Ocak 28 ve yumurtlar mı, işçi çıkar mı? Emin değilim ben daha yeniyim bu hobide.
Hocam, Antstore Turkey’den alabilirsiniz.İyi hobiler dilerim.Merhabalar nereden alıyorsunuz.(Yasak bişey yazdıysam kusura bakmayın)
Teşekkürler baktım biraz da underground ant world da var sizce hocam 4-5 tane messor almakmi yoksa 30-50 işçili temnothorax 3-5 işçili tetramorium caespitum 1 tanede messor almakmıHocam, Antstore Turkey’den alabilirsiniz.İyi hobiler dilerim.
Hocam underground ant world de gelirken hem uzun sürüyor diye biliyorum, bir de gelirken sıkıntı olabilir. Daha fazla sürdüğü için tabii. Bu dediğim yanlış da olabilir ama işçili olanın ölme ihtimali daha az.Teşekkürler baktım biraz da underground ant world da var sizce hocam 4-5 tane messor almakmi yoksa 30-50 işçili temnothorax 3-5 işçili tetramorium caespitum 1 tanede messor almakmı
https://karincaciftligim.com/threads/tetramorium-caespitum-bakim-rehberi.7729/ Hocam, bu da tetranın bakım rehberi.İyi hobiler dilerim.Teşekkürler baktım biraz da underground ant world da var sizce hocam 4-5 tane messor almakmi yoksa 30-50 işçili temnothorax 3-5 işçili tetramorium caespitum 1 tanede messor almakmı
Antistic var onun ürünleri baya kaliteliydi kraliçe de sağlıklı gelir yüksek ihtimalMessor kalmamış ki?Messor Kraliçesi – Ant Store Turkey
antstoreturkey.com
Temin edilebilir bir yer varsa bende alayım
Hemen kontrol ediyorumAntistic var onun ürünleri baya kaliteliydi kraliçe de sağlıklı gelir yüksek ihtimal
Underground ant world şüpheli ama güvenilir gibi hiç alışveriş yapmadım yapmayı düşünüyorumGördüğüm halde güvenemediğim bir ilan bu, pek profesyonel gelmedi. Neyse bilgi için ulaştım. Umarım konuyu kirletmiyorumdur ama konuyla bağlantılı olarak sormak istedim.![]()
Post in thread 'Burak'ın Günlügü' https://karincaciftligim.com/threads/burakin-gunlugu.759/post-7662
Burada da sözü geçtiği şekilde alıp ilk yıla mahsus uygun ortamda devam etsem ne denli sorun yaratır?
Hemen kontrol ediyorum
Koloni halinde mi istiyorsunuz hocam?Gördüğüm halde güvenemediğim bir ilan bu, pek profesyonel gelmedi. Neyse bilgi için ulaştım. Umarım konuyu kirletmiyorumdur ama konuyla bağlantılı olarak sormak istedim.![]()
Post in thread 'Burak'ın Günlügü' https://karincaciftligim.com/threads/burakin-gunlugu.759/post-7662
Burada da sözü geçtiği şekilde alıp ilk yıla mahsus uygun ortamda devam etsem ne denli sorun yaratır?
Hemen kontrol ediyorum
![]()
Messor Kraliçe
www.antistic.com.tr
Zaten tek kraliçe satışları bu
Antistic toplam 320₺, UnderGroundWorld ise 500₺ denk geliyorUnderground ant world şüpheli ama güvenilir gibi hiç alışveriş yapmadım yapmayı düşünüyorum
Konu 'Solenopsis Fugax Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/solenopsis-fugax-bakim-rehberi.12984/Ant Store da ise sadece
Bu ilan açık gözüküyor ama başlangıç için çok önerilmiyor gibi
Açıkçası Messor Dentatus bulsam öpüp başıma koyarım, sağlıklı bir kraliçe gelsinde yumurta süreci, ilk işçiler bu süreçler dert değil yani işçisi olması esas bir sorun değilKoloni halinde mi istiyorsunuz hocam?
Konu 'Solenopsis Fugax Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/solenopsis-fugax-bakim-rehberi.12984/
Undergroundun kargosu fazla pahalı toplu alım yaparken underground kullanabilirsin ama tek bitane messor yada başka bişi alacaksan baska sitelerden alsan iyi olurAntistic toplam 320₺, UnderGroundWorld ise 500₺ denk geliyor
Hocam benim bildiğim bu kadar site var yabancı ülkelerden gelen var heralde bitane onu da önermiolar ya beklicez uçuşların başlamasını stoklar yenilenir yada sitedekilerle yetinicez gibi duruyoAçıkçası Messor Dentatus bulsam öpüp başıma koyarım, sağlıklı bir kraliçe gelsinde yumurta süreci, ilk işçiler bu süreçler dert değil yani işçisi olması esas bir sorun değil
Ev
Evet tamda oraları okudum, hem ilanda hem genel söylemler
Hangi siteden hangi kraliçe karıncayı alacağım çok şaşkınım, minik ümitle dışarı çıkınca yerlere bakıyorum ama garibanca elim boş devam ediyorum 😄Hocam benim bildiğim bu kadar site var yabancı ülkelerden gelen var heralde bitane onu da önermiolar ya beklicez uçuşların başlamasını stoklar yenilenir yada sitedekilerle yetinicez gibi duruyo
Kalite olarak tabiki ant store ürünleri gibi çünkü fotoğraflardan anlaşıldığı gibi underground ant worldunki elde kırılacak hissi veriyor kalitesiz duruyo ama kırık felan gelince değişim yapılıyor kısa cevap ant store daha kaliteli ama fiyat pahalı onun dışında ant store de kaliteli duruyor benim bildiğim siteler bu kadar başka site de yoktur ya biri sahiplendirir sen alırsın yada satın alırsın olan birindenEkli dosyayı görüntüle 72731
Bu fiyat farkı kaliteye yansıyor mu?
Sizin bildiğiniz sağlıklı ve emniyetli gönderecek Messor Dentatus satan bir yer var mı?
Hocam kışın ağaç dalları ben size videosunu atıyım daha iyi anlarsınız site olarak benimde karışık kafam ama en ii leri antistic le ant store turkey gibi gelip bana ben size video linkini hemen atıyımİşçi konusu önemli değil (gerçi çok bilgi sahibiyim diyemem ilk kolonim olacak umarım, işçisi olması messorda önemli mi?) Ben o ihtiyacı Cataglyphis duyuyor diye biliyorum
Hangi siteden hangi kraliçe karıncayı alacağım çok şaşkınım, minik ümitle dışarı çıkınca yerlere bakıyorum ama garibanca elim boş devam ediyorum 😄
İşçi konusu önemli değil (gerçi çok bilgi sahibiyim diyemem ilk kolonim olacak umarım, işçisi olması messorda önemli mi?) Ben o ihtiyacı Cataglyphis duyuyor diye biliyorum
Hangi siteden hangi kraliçe karıncayı alacağım çok şaşkınım, minik ümitle dışarı çıkınca yerlere bakıyorum ama garibanca elim boş devam ediyorum 😄